HŰHA

Máris to­vább­lé­pett: ma­gyar nővel bu­kott le Jen­ni­fer Anis­ton férje

Az is lehet, hogy a sztár­pár vá­lá­sá­hoz is köze van a fi­a­tal, ma­gyar szár­ma­zású mű­vész­nő­nek.
  • Szerző: Ripost

Jennifer Aniston és férje, a szintén színész Justin Theroux még február közepén jelentette be, hogy hét év kapcsolat, és két év házasság után elválnak. Bár állítják, nem egy harmadik fél okozta a kapcsolatuk széthullását, Theroux a jelek szerint már korábban talált mást. A Daily Mail szerint a 46 éves férfi ugyanis egy magyar származású kanadai művésszel és hivatásos fotóssal, Petra Collins-szal találkozgat.

A színész már nem magányos.
A színész már nem magányos.
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A mindössze 25 éves Collins édesanyja magyar, de ő már Torontóban született, és évek óta New Yorkban él. Tavaly februárban már a Gucci divatcég számára forgatott egy Ma­gyar­or­szágon játszódó reklámfilmet, de készített budapesti imázsfilmet, fotóz­ta Kim Kardashiant, valamint rendezett klipet legjobb barátnőjének, Selena Go­meznek is.

Theroux és Aniston válásának egyik fő okaként jelölték meg, hogy a férfi nem hajlandó Los Angelesben élni, ragaszkodik New Yorkhoz. Itt találkozott Collins-szal is, és nem a válás bejelentése után már egy közös képen pózoltak, amin egy tervező barátjuk pólóját reklámozták. Egyelőre egyikük sem erősítette meg, hogy egy párt alkotnának, ismerőseik szerint azonban teljesen egymásra hangolódtak, és valószínűleg hamarosan a nyilvánosság előtt is vállalják a kapcsolatukat.