LOVE

El­ké­pesztő tit­kot árult el a sztár: ezért há­za­so­dott meg olyan gyor­san

A 24 éves pop­sztár val­lása miatt pró­bálta magát tar­tóz­tatni a szex­től, ezért az es­kü­vőig nem fe­küd­tek le sze­rel­mé­vel.
  • Szerző: Ripost

Justin Bieber két év óta először adott interjút, a Vogue magazinnak beszélt magánéletéről. Elárulta a lapnak, hogy vallási nézetei miatt az esküvőig nem feküdt le kedvesével, Hailey Baldwinnal.

Ez magyarázhatja, hogy Bieber miért olyan hamar, mindössze tizenkét hét randizás után házasodott össze 22 éves barátnőjével, még szeptemberben. A lány kezét pedig még júliusban kérte meg - emlékeztet a Daily Mail.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az interjúban az is elhangzott, hogy mielőtt Hailey Baldwin az életébe lépett volna, Justin Bieber már több mint egy éve nem szexelt senkivel sem. Azt is megindokolta, miért döntött így.

"Szerintem a szex sok fájdalmat okozhat. Egyes emberek azért szexelnek, mert úgy érzik, nem elég jók, és nincs elég önbizalmuk. Nők és férfiak egyaránt ezt teszik. Én Istennek szerettem volna átadni magam ebből a szempontból, mert azt éreztem, jót tesz a lelkemnek. Szerintem Isten azért áldott meg engem Hailey-vel, mert így cselekedtem. Isten ugyanis megjutalmaz minket, ha jól viselkedünk" - mondta Bieber, majd mégis elismerte, hogy a szex miatt is vette el olyan gyorsan kedvesét.