BOZÓT

Ju­hász Péter meg­tört, be­is­merte, hogy hossza­san du­la­ko­dott élet­tár­sá­val, három gye­reke édes­any­já­val

Az Együtt párt­el­nöke, a hír­hed­ten ag­resszív po­li­ti­kus ele­inte min­dent ta­gadni pró­bált, de aztán az elő­ke­rült bi­zo­nyí­té­kok ha­tá­sára meg­tört és rész­le­ges be­is­merő val­lo­mást tett.
  • Szerző: Ripost

Bár eleinte minden letagadott és ártatlanságát bizonygatta, a sorra előkerülő dokumentumok, jegyzőkönyvek, bírósági és gyámhatósági iratok hatására megtört és részleges beismerő vallomást tett. Beismerte az Index újságíróinak, hogy hosszasan "dulakodott" az élettársával, melynek során az asszony sérüléseket is szenvedett.

Nem tehetett mást, hiszen a nyilvánosságra került dokumentumok megdöbbentő részleteket tartalmaznak.

Miután a Bors nyilvánosságra hozta, hogy az Együtt pártelnöke terrorizálta, tettlegesen bántalmazta, személyi szabadságában korlátozta élettársát, három kisgyermeke édesanyját, a TV2 Tények című hírműsora újabb bizonyítékokat szerzett meg.

Az  gyámhatósági szakvéleményben ez áll:  

"Mindennapos volt az anya verbális bántalmazása, érzelmi zsarolása, valamint folyamatos pszichés elnyomása, amihez még egy nagyfokú anyagi bizonytalanság is társult."
Kifelé igyekeztek egy boldog család látszatát kelteni... Kép a Facebookról.
Kifelé igyekeztek egy boldog család látszatát kelteni... Kép a Facebookról.
Fotó: Facebook

A gyámhatóság emberei  Juhász Péter három gyermeke érdekében készítettek mindenre kiterjedő környezettanulmányt.  A pszichológiai szakvélemény szerint a három gyerek csak kényszerből tartja a kapcsolatot az apjával.  

Az ügyben bírósági eljárás is zajlik, az édesanya több ijesztő részletet  is feltárt a politikus agresszivitásáról:

Eközben a címlapon
"Akkor 48 kg voltam, lenyomott a kanapéra és rám térdelt és megütött, már akkor feldagadt a testem. Aztán nyugtatót és altatót adott, emiatt még egy éjszakát ott töltöttem. Menstruáltam, ruhástul bőgtem, térdig véres voltam, nem tudtam felkelni..."

A bírósági eljáráshoz csatolt anyagok között van még ennél is ijesztőbb. A jegyzőkönyvek szerint a kábítószer fogyasztást nyilvánosan pártoló politikus három kisgyermeke szeme láttára, a társaságukban is gyakran fogyasztott kábítószert, odahaza, az autóban, de akár az utcán is...

Az asszony első nyilvánosságra került vallomása szerint:

"Amikor karácsonyra hazajöttem - Juhász Péter 2 napra bezárt a lakásába, azzal az indokkal, hogy meg kell beszélnünk az életüket, melyek során begyógyszerezett, sőt tettleg is súlyosan bántalmazott is, amikor és nem tudtam/akartam neki elszámolni az időmmel, illetve nem voltam neki hajlandó rátenni a kezemet az ujjlenyomat-olvasóval működő telefonra."

A politikus nem csak egykori élettársával volt erőszakos, de a nő jogi képviselőivel is. Az asszony új párját pedig rendszeresen fenyegette. Közvetetten a gyerekeit is folyamatos lelki nyomás alatt tartotta. Az iratok szerint a gyerekeket Juhász Péter többször meg is próbálta elrabolni.

Az Együtt a megdöbbentő dokumentumok és Juhász Péter részleges beismerő vallomása ellenére példátlan módon kiállt pártelnöke mellett.