BOZÓT

Ju­hász Péter ismét rá­tá­madt gyer­me­kei meg­vert édes­any­jára

Pedig a nőt ko­ráb­ban még po­li­ti­kai pro­pa­gan­da­cé­lokra is fel­hasz­nálta. Most mi­u­tán ki­de­rült, hogy meg­verte, be­gyógy­sze­rezte, fog­ság­ban tar­totta három gyer­meke édes­any­ját, ismét csak rá­tá­madt.
  • Szerző: Ripost

Miután egy bírósági eljárás jegyzőkönyveiből kiderült, hogy Juhász Péter, a "Füttyös Juhász" néven ismert botránypolitikus bántalmazta, kényszerítette és bezárta, tehát fizikai szabadságában korlátozta gyermekei anyját, Juhász még rátett egy lapáttal.

Ellentámadásba ment át és egy Facebook bejegyzésben rárontott az asszonyra. Azt állította, hogy a nő zsarolni próbálja őt azzal, hogy mindezt nyilvánosságra hozta.

Juhász korábban politikai célokra is felhasználta a családját, az édesanyát és a három gyereket, folytonosan azt a látszatot keltve, hogy minden rendben van, boldog családi életet élnek. Szórólapokon, propagandakiadványokban, politikai célokat szolgáló Facebook bejegyzésekben reklámozta a felhőtlen családi élet képét. Csak kevesen tudták, hogy a zárt ajtók mögött egészen más a helyzet.

Fotó: Facebook

Amikor a három gyerek édesanyja, még 2016 őszén a kicsikkel együtt szabályosan megszökött Juhásztól, a politikus csak annyit posztolt ki, hogy a "politika felőrölte a kapcsolatát". De később valamiért még ezt a posztot is eltüntette.

Most egy Juhász és az asszony között zajló bírósági per jegyzőkönyveiből derültek ki ijesztő részletek. A borsonline.hu hozta elsőként nyilvánosságra, hogy Juhász bántalmazta, verte, fizikailag kényszerítette gyermekei édesanyját. Hosszú időre bezárta a lakásba, begyógyszerezte, s mindezt azért mert a nő menekülni akart tőle. Fizikai erőszakkal akarta például megszerezni a nő ujjlenyomatát, hogy ellenőrizhesse a telefonját.

Most, hogy mindez nyilvánosságra került Juhász még rátett egy lapáttal. Zsarolással vádolta meg az asszonyt, arra utalva, hogy így akar tőle valamit, mondhatni kicsikarni...

Ilyen súlyú magánéleti botrányba vezető politikus (Juhász Péter az Együtt nevű párt elnöke) még soha nem keveredett Magyarországon.