LELKIZŐ

Szo­morú hírt je­len­tett be a ma­gyar éne­kesnő, ezért nem lesz már ba­bája

Fér­jé­vel két évvel ez­előtt dön­töt­tek úgy, hogy Maja nevű kis­lá­nyuk mellé sze­ret­né­nek még egy gyer­me­ket, ám úgy tűnik, erről a vá­gyuk­ról le kell mon­da­niuk.
  • Szerző: ripost

Hiába szeretné, nem jön össze a második baba Judyéknak. Az énekesnő és kedvese, Balázs évek óta boldog házasságban élnek, napjaikat pedig kislányuk, a hét és féléves Maja aranyozza be.

A pár azonban néhány éve úgy döntött, hogy szeretnének még egy kisbabát, próbálkozásaik azonban egyelőre hiábavalónak bizonyultak.

EZT OLVASTAD MÁR?
Fotó: Sulyok László

"Két éve alakult úgy az életünk, hogy elhatároztuk, jöhet a második gyermek. Azóta próbálkozunk, de nem sikerült teherbe esnem. Pedig egészségesen élek, boldog vagyok, elvileg semmi akadály nincs. Igaz, van egy miómám, de Maját is emellett szültem. Nagyon szeretnék egy kistestvért szülni a lányomnak, aki tudom, hogy hatalmas segítség lenne, hiszen bárhová megyünk, mindig a kisebbeket pesztrálja. 44 évesen is anya lennék, kitolódott a gyermekvállalás” – mondta el az AC Newsnak az énekesnő, aki boldog, amiért kislánya, Maja csodálatos lélek.

„Maja nem csak gyönyörű, de ügyes és okos is, minden elfogultság nélkül állíthatom. Sokszor szóba kerül a kistestvér kérdése, tudja, hogy nem rajtunk múlik…

Fotó: Sulyok László
Lehet, most már el kell engednem ezt a dolgot, persze nem vagyok tőle boldog.

De hiszek a sorszerűségben, ha így marad, akkor ennek így kell lennie. Elfogadom, ami nekem meg van írva, nem is tehetek mást. Az életem így is kerek!” - fogalmazott Judy.