HŰHA

A tel­jes össze­om­lás szé­lén áll a ma­gyar éne­kesnő, ez az oka

Judy, a Gro­o­ve­house éne­kes­nője néha már azt sem tudja, hogy me­lyik vá­ros­ban van. A nap­tára tele van fel­lé­pé­sek­kel, örül, ha he­tente egy­szer látja a fér­jét.
  • Szerző: Totti

A naptára tele van fellépésekkel, örül, ha hetente egyszer látja a férjét.Balázs a nyár elején még nagyon megértő volt, de most már úgy érzi, felesége túlhajtja magát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Arról nem beszélve, hogy Judyék lánya, Majszi is panaszkodik, hogy szeretne többet lenni az anyukájával. Az énekesnő egyaránt próbál eleget tenni a családi és a zenekari elvárásoknak. Ám olykor úgy érzi, ehhez akkor is kevés lenne, ha kettő volna belőle.

Néha már a teljes összeomlás szélén állok

– panaszkodott a -nak Judy. „Szeretnék mindenkinek megfelelni és minden kérésre igent mondani, akár a családról, akár a fellépésekről van szó. Noteszban vezetem nagyon precízen a koncerteket, az interjúkat, a férjes-gyerekes programokat. Ennek ellenére most is sikerült elszúrnom. Nagy nehezen leszerveztem egy családi pihenést, mindössze három naposat Tiszavasvárira, erre kiderült, hogy nekem egy nappal hamarabb vissza kell jönnöm, mert elfelejtettem egy interjút. Lassan ott tartok, hogy már csak fényképről ismer meg a férjem.”