SHOWBIZ

Jö­vő­jé­ről val­lott a ki­rú­gott Vu­jity Tvrtko. Ber­kit is osz­totta

A TV2-től hir­te­len me­nesz­tett ri­por­ter a na­pok­ban Izsán tar­tott elő­adást. Sze­rep­lé­sére több szá­zan vol­tak kí­ván­csiak. Tvrt­kón semmi nyoma nem lát­szott csa­ló­dott­ság­nak, po­én­ko­dott egyet, majd ter­ve­i­ről is be­szélt.
  • Szerző: Doris

Hatalmas tömeg volt kíváncsi Vujity Tvrtko izsai előadására. Mindenki azt találgatta, milyen állapotban lesz a TV2-től menesztett riporter.Vajon megviselt, nyúzott arccal lép majd színpadra, vagy rezzenéstelen arccal válaszol a kérdésekre?

Nos, a Bors értesülései szerint a Mokka egykori műsorvezetője semmilyen jelét nem mutatta szomorúságnak, sőt! Még egy laza poént is megengedett magának. Pont azzal a Berki Krisztiánnal kapcsolatban, akinek a múltkor élő adásban ment neki, és ezzel kiverte a biztosítékot a csatornánál.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Nem zavar, hogy attól sztár valaki a magyarok körében, mert minden évben kiad magáról meg a lányáról egy falinaptárat. Felőlem a saját szabadidejében is az vasalja ki a heréjét, aki csak akarja, vagy nem!"

- jegyezte meg csípősen. A közönség persze vette a lapot.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Később persze komolyabb témák is szóba kerültek. Tvrtko nyíltan beszélt kirúgásáról, és további lehetőségeiről is elárult néhány részletet.

"Mindenki szeretetét köszönöm! Az emberek nem érezhetik a színpadon, hogy épp csalódott va­gyok vagy sem. Kaptam már ajánlatot tévétől, de még nem tu­­dom, mikor fogok, vagy fogok-e tévézni."

Eközben a címlapon

- magyarázta a menesztett riporter.