OLDALVONAL

Óri­ási balhé, Mo­u­rinho be­in­tett ked­ven­ce­i­nek

A por­tu­gál mes­ter épp azok­kal kü­lön­bö­zött össze, akik­kel köl­csö­nö­sen imád­ják egy­mást.
  • Szerző: PB

Alaposan összebalhézott José Mourinho első angol csapatának, a Chelsea-nek a drukkereivel. A portugál által imádott klub szurkolói árulónak nevezték a londoni csapatot 2015-ben (másodszor) elhagyó mestert, amire a Manchester United trénere egy egyértelmű kézjellel válaszolt. A menedzser hármast mutatott, amivel a Chelsea-vel szerzett bajnoki címeire utalt.

EZT OLVASTAD MÁR?

Az eset a londoniak és a manchesteriek FA-kupa meccsén történt. A találkozón után inkább Mourinho lehetett ideges, mint a Chelsea szurkolói, hisz csapata 1-0-ra kikapott, így kiesett a sorozatból. A portugál mesternek nem ez volt az első botrányos megmozdulása, egy szabálytalanság után alaposanösszekülönbözött a londoniak trénerével, Antonio Contével, de úgy, hogy az olasz magából kikelve ordított a pálya szélén.

 

José Mourinho többek között a heves megnyilvánulásairól is híres, de most onnan kapott pofont, ahonnan nem várta, igaz, a drukkerek sem számítottak arra, hogy az egyik riválishoz igazol. És Manchesterben sem lehetnek boldogok, a csapat most kiesett az FA-kupából, a bajnokságban csak az ötödik helyen áll, azaz egyre messzebb van az európai porondtól. Jelenleg az tűnik a legsimább útnak, hogy az MU bejut az Európa-ligában a legjobb négy közé, és ezzel szerez jogot, hogy a Bajnokok Ligájában indulhasson, minimum a selejtezőkben.