HŰHA

Jolly ki­tá­lalt a há­zas­sága vé­gé­ről: durva, mit állít Suzy­ról

A mu­la­tós éne­kes egé­szen el­ké­pesztő prob­lé­mák­ról szá­molt be a kap­cso­la­tát il­le­tően. Suzy miatt nem csak a fi­á­val nem tudta tar­tani a kap­cso­la­tot, de meg is be­te­ge­dett.
  • Szerző: ripost

Teljesen lebetegítette a házassága Jollyt! A mulatós sztár nemrégiben jelentette be, hogy tizenhárom év után véget ért a házassága Suzyval

Jóllehet, a párnak van egy hatéves közös gyermeke, kicsi Suzy, még ő sem tudta összetartani a szülőket, akiknek a viszonya teljesen elmérgesedett.

EZT OLVASTAD MÁR?
Fotó: Sulyok László

Jolly a Mokka szerdai adásában azt állította, Suzy miatt nem csak az előző kapcsolatából származó kamaszfiát nem láthatta évekig, de az asszony meg is betegítette őt a viselkedésével.

"Nekem fizikai tüneteim is voltak, orvoshoz jártam, mert itt-ott, amott, mindenhol fájt. Hála az égnek ez megszűnt, és a különköltözés óta nyugodtabb vagyok. Rengeteg idegeskedés, stressz, feszültség megszűnt, bár közös fellépéseink még mindig vannak" - mondta el a műsorban az énekes.

"Rájöttem, hogy jó döntést hoztam. A sok-sok veszekedés, a mindennapos civakodások egy idő után nem voltak tarthatóak, hiszen ez a gyermekünknek és mindenkinek rosszat tett."

Az egykori pár egyelőre úgy döntött, a színpadon együtt maradnak, hiszen rengeteg fellépésük van. A tönkrement kapcsolatuk nagyon megnehezíti a közös munkát, de Jolly igyekszik úgy viselkedni a színpadon, hogy azt a közönség ne vegye észre. Emellett pedig mindent megtesz azért, hogy a fiával kimaradt éveket pótolja, hiszen a kapcsolatuk megsínylette az elmúlt időszakot.

Eközben a címlapon