SZTÁRDZSÚSZ

Ezért rob­ban­hat bár­mi­kor a bot­rány a híres ren­dező ha­lála után

A Fe­kete vidék ren­de­zője a múlt hó­nap­ban hunyt el, mi­u­tán agy­vér­zést szen­ve­dett, de a ha­gya­téka vitát szít­hat a csa­lád­já­ban.
  • Szerző: Ripost
Fotó: Wikipédia
Fotó: Wikipédia

John Singleton rendező 51 évesen hunyt el április 28-án, hét gyermeke pedig várhatóan pereskedni fog az örökségen, a filmes vagyona ugyanis nagyjából 35 millió dollárra (csaknem 10 milliárd forintra) becsülhető.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az ellentéteket az robbanthatja ki, hogy Singletonnak csak egy régi végrendelete van, még 1993-ból, amikor még csak most 26 éves lánya, Justice született meg.

Az elhunyt rendező édesanyja, Shelia Ward a végrendelet végrehajtója, pénteken nyújtotta be az ügyészségre az iratot, amiben még csak Justice szerepelt. A szerződés Kaliforniában készült, ahol az állam törvényei megengedik, hogy a hat másik gyermek is részesülhessen az összegből. Csak akkor nem nyújthatnák be az igényüket, ha Singleton kifejezetten kérte volna ezt.

A családon belül az okozott feszültséget, hogy a rendező lánya, a 21 éves Cleopatra azt állította, hogy a végrehajtó cég próbálta Singleton gyerekeit félreállítani.

A filmes temetését hétfőn tartották Los Angelesben és olyan sztárok búcsúztatták őt, mint Stevie Wonder vagy Ice Cube – írja a Daily Mail.