HŰHA

Döb­be­net, az in­ter­net­ről tud­ták meg a sztár szü­lei, hogy már házas

A Jonas Bro­thers egyik tagja május ele­jén vette fe­le­sé­gül sze­rel­mét, aki­vel pró­bál­ták ti­tok­ban tar­tani a tör­tén­te­ket.
  • Szerző: Ripost

A 29 éves énekes, Joe Jonas beismerte, hogy a Trónok harcából ismert Sophie Turnert olyan hirtelen vette feleségül május 1-jén Las Vegasban, hogy a szülei sem tudtak róla. Sőt mit több, ők is csak az internetről értesültek a nagy hírről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A zenész a 23 éves színésznőt a Little White Wedding kápolnában vette el. A ceremóniát egy Elvis hasonmás vezette, a friss házasok pedig egy rózsaszín Cadillacben pózoltak. Joe Jonas a testvéreivel, Nickkel és Kevinnel lépett fel a Billboard Music Awardson, míg Turner az egyik műsorvezető volt az eseményen, ami után egyből a kápolna felé vették az irányt. Az esküvő nagyon szűk körben zajlott, csak a barátok és közeli családtagok voltak jelen, de a szülők nem.

Az esküvőről DJ Diplo rakott fel videót az Instagramra, a világ ekkor tudta meg, hogy a szerelmesek már hivatalosan is házasok. A Sansaként megismert Turner tanúja egyébként a 36 éves Priyanka Chopra volt, aki tavaly ment hozzá Nick Jonashoz.

A menyasszony édesanyja elárulta a Daily Mailnek, hogy lánya nem sokkal a ceremónia előtt felhívta őt a hírrel. Joe Jonas azonban a csütörtöki The Graham Norton Show-ban bevallotta, hogy az ő szülei csak az interneten szembesültek a házasság hírével. Azt is hozzátette, hogy szerinte Diplo videója „tönkretette” a meglepetést, hiszen így rengetegen láthatták a szertartást.