KÜLFÖLD

Job­bol­dali dán párt hír­ol­da­lát til­totta le a Fa­ce­book!

Azért most, mert Dá­ni­á­ban jú­nius 17-én ál­ta­lá­nos vá­lasz­tá­so­kat tar­ta­nak, amely még jobbra tol­hatja a kor­mányt. A hír­ol­dal nem­zeti és be­ván­dor­lás­el­le­nes volt, ren­ge­teg ked­ve­lő­vel.
  • Szerző: SZM

Az ma már szinte teljesen mindegy, hogy a Facebookot annak idején a CIA “találta fel” vagy sem. Amikor ezt már nem lehetett titkolni, maga is elismerte, hogy teljes hozzáférése van az Facebook /FB/ szerverein tárolt adatokhoz, természetesen “csupán” a nemzet biztonságának védelme miatt.

Egy másik “nemes cél”, az internetes álhírek kigyomlálása érdekében két-három éve (de az is lehet, hogy korábban) egyre több cenzort foglalkoztat a FB,többek között azt a Correctiv német médiavállalatot, amelyet Soros György is támogat. Tavaly már eljött a nem is titkolható durva cenzúra ideje.

A számtalan letiltott FB-oldal között most itt az első dán portál, amely – természetesen – nemzeti és bevándorlásellenes volt, 34 ezer követővel.A 24Nyt-et 2017-ben alapította Jeppe Juhl, a dániai New Right Party (Új Jobboldal párt) tagja. A párt 2015 óta létezik és már összegyűjtött annyi aláírást, amelynek alapján

most méretheti meg először magát a júniusi általános választásokon. Mikor kell tehát kilőni a párt legfontosabb szociális média fórumát? Most, a választások közeledtével.

A FB persze semmilyen értelmes választ nem adott a letiltás okaira, sőt a hírcsatorna megpróbált egy új oldalt elindítani, de azt is letiltották. Így hát a muszlimok tömeges bevándorlása, a dán társadalom iszlámizálása, a totalitárius EU és a politikai korrektség elleni harc zászlóvivője egyelőre megszűnt létezni az interneten.

Forrás: Sputniknews