SHOWBIZ

Jim Car­rey el­lopta a show-t a díj­át­adón, fel­rob­bant az in­ter­net

A régi hu­mo­rát hozta az 56 éves sztár, aki egy tévés so­ro­zat­tal tért vissza a kép­er­nyőre, ezért pedig Gol­den Globe-ra is je­löl­ték.
  • Szerző: Ripost

Jim Carrey ellopta a show-t a vasárnapi Golden Globe díjátadón, ahol a nyitóbeszéd alatt viccet csinált mindenkiből. Andy Samberg és Sandra Oh mutatták be a színészt a közönségben, aki tévés sorozata, a Most nevess! (Kidding) miatt volt jelen, de a filmesek közé ült. Egy vicces jelenet során azonban kirakták onnan.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Grace Klinikából ismert színésznő, Sandrah Oh erre fel is hívta a figyelmet, majd kollégája, Samberg hozzátette, hogy ez így nem lesz jó és ugyan nagyon kínos, de megkérik Jim Carrey-t, hogy üljön a tévés jelöltek közé.

A színész erre felkiáltott:

Vicceltek, ugye?

Majd egy biztonsági őr is megjelent, hogy megkérje a sztárt: menjen a tévésekhez.

Az 56 éves sztár nem esett ki a szerepből, a vacsorájával a kezében állt fel, majd szabadkozott, hogy nem akar „DNS-t hagyni a filmes részlegen”. A tévéseknél pedig azt mondta, hogy sajnos nem hallja rendesen a házigazdákat, mert olyan távolra lassabban ér el a hang, aztán két poharat használt „távcsőként”, hogy ellásson a színpadig – írja a The Sun.

A kis jelenet pedig hatalmas sikert aratott, a rajongók dicsérő kommentjei elárasztották az internetet, szerintük Carrey a tőle megszokott humort hozta.

Eközben a címlapon

Végül Carrey sorozata nem kapott díjat, a kategóriában a The Kominsky Method nyert.