TESTFACTOR

Jen­ni­fer Lopez végre el­árulta, mitől ilyen őrül­ten szexi 48 éve­sen

Ru­ga­nyos izmok, esz­mé­let­le­nül fe­szes test, ha­tal­mas erőn­lét. Gon­dol­tad volna, hogy ennyi idő­sen ez le­het­sé­ges? A szí­nész-éne­kesnő az élő bi­zo­nyí­ték, hogy igen. Be­a­vatta az ol­va­só­kat né­hány ti­tokba...

A Paper magazin címlapsztorijában fedte fel a színész-énekesnő, hogyan tartja magát ilyen jó formában; és azt is elárulta, milyen időbeosztás szerint végez edzéseket, hogy megőrizze fiatalos ragyogását. A szupersztár ugyanis kirobbanó formában van, egy laza tízest letagadhatna a korából.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A lapnak elmondta, hogy minidig reggel edz, mert a korai erőbedobásnak hála ellazul a teste, és ennek köszönhetően egész nap energikus, tettre kész és erős lesz.

Szerinte az emberek azért sérülnek le, mert vagy túlzásba viszik az edzést, vagy nem elég erősek az izmaik. Ezért extra fontosnak tartja, hogy mindig erősítsen.

Tavaly a Hello! magazinnak adott interjújában azt is elmondta, hogy a napi edzés után gondosan ügyel arra, hogy a teste hidratált és lelazult legyen. Így képes csak minden nap újra teljes erőbedobással végezni a gyakorlatokat. Nem csak a kellő mennyiségű vízbevitelre és az egészséges étrendre figyel, de az is nagyon fontos számára, hogy minden nap nyolc órát aludjon. Ezen felül bárhova megy, mindig visz magával zöldséget vagy gyümölcsöt, hogy két étkezés között tudjon enni.

Fotó: Northfoto

De azt se felejtsük el, hogy mindemellett Jennifer Lopez kőkeményen kardiózik is: hiszen a több órás, táncos show-kat is figyelembe kell vegyük. És akkor a próbákról még nem is beszéltünk…