RIPOSTER

Újabb veszélyes játék terjed a fiatalok körében

Maga a gyártó cég tudatta közleményben, hogy bár a termékük valóban "finomnak" néz ki, emberi fogyasztásra nem alkalmas.
  • Szerző: Buster

Azt hihetnénk, hogy ember nincs a földön, akinek közleményben kell a tudtára adni, hogy a mosószer kapszulák nem alkalmas emberi fogyasztásra. Pedig akadnak ilyenek bőven a Tide márka gyártója szerint.

A fiatalok körében világszerte terjed ugyanis az új őrület: Egyszerűen megeszik a színes sütikre emlékeztető puha mosószeres kapszulákat.

A finomnak kinéző mosószerek megkóstolása jelenleg másodvirágzását éli, ugyanis néhány éve már jelentek meg videók és mémek, melyeken fiatalok ették meg a mérgező elegyet rejtő puha kapszulákat. Akkoriban futótűzként terjedt egy kiskamasz levele, melyben fogadkozik, hogy bármi áron, de beleharap egy vegyszeres tasakocskába.  A Tumblr-en egy felhasználó el is magyarázta, miért tűnik olyan kívánatosnak a súlyosan mérgező kapszula: véleménye szerint azért, mert a kinézete, textúrája és tapintása egy finom, lédús, érett gyümölcsre emlékeztet. Ráadásul még az illata is kellemes!

Tavaly márciusban pedig elkészült ez a vicces videó a témában:

Azért csak óvatosan a csábító, színes micsodákkal!

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?