TÜZELŐÁLLÁS

Még min­dig kór­ház­ban ke­ze­lik a ma­gyar ka­pi­tányt

Jól van és jól re­a­gál a ke­ze­lésre a ma­gyar jég­ko­rong-vá­lo­ga­tott szö­vet­ségi ka­pi­tá­nya.
  • Szerző: mv

Betegsége miatt nem utazhatott el a nurszultani divízió I/A világbajnokságra Jarmo Tolvanen, aki kórházba került. A magyar hoki-válogatott szövetségi kapitánya jól reagál a kezelésre - mondta Sipos Levente, a Magyar Jégkorong Szövetség főtitkára csütörtök reggel az M1 aktuális csatornán.

Majoross Gergely (balra) helyettesíti Jarmo Tolvanent a vb-n
Majoross Gergely (balra) helyettesíti Jarmo Tolvanent a vb-n
Fotó: MTI
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A főtitkár hozzátette, a csapat hivatalosan szerda reggel tudta meg a hírt, miszerint a finn szakember helyett Majoross Gergely irányítja majd a válogatottat a vb-n. A megbízott szövetségi kapitány azt jelezte, hogy az együttes jól fogadta a hírt, és a játékosok a feladatukra koncentrálnak.

Az kizárható - mondta Sipos Levente -, hogy Jarmo Tolvanen a csapat után utazik, most az a legfontosabb, hogy az állapota javuljon. A nemzeti együttes szerdán utazott el Kazahsztánba, ahol jövő héten a házigazda kazah mellett a fehérorosz, a dél-koreai, a szlovén és a litván csapattal találkozik. Az első ellenfél a Koreai Köztársaság lesz hétfőn, a vb első két helyezettje játszhat majd a 2020-as, svájci elit vb-n, az utolsó pedig kiesik a divízió I/B-be.