KÜLFÖLD

Já­r­őrözni kezd­tek Odin ka­to­nái a finn lá­nyok vé­del­mére

Köz­ben már 62 ezer finn írta alá azt a pe­tí­ciót, amely­ben arra kérik a kor­mányt, hogy min­den olyan be­ván­dor­ló­tól vonja vissza a finn ál­lam­pol­gár­sá­got és to­lon­colja ki azo­kat, akik va­laha is sze­xu­á­lis bűn­cse­lek­ményt kö­vet­tek el.
  • Szerző: SZM

Hét felnőtt migráns erőszakolt meg egy 10 éves finn kislányt Ouluban még december elején. A napokban azt is megírtuk, hogy a rendőrség további négy esetet vizsgál, amelyben 15 évesnél fiatalabb lányokkal erőszakoskodtak. Három bevándorlót letartóztattak, nemi erőszak és gyermek sérelmére elkövetett szexuális visszaélés gyanúja miatt.

E hírek hatására “Odin katonái” járőrözni kezdtek Oulu utcáin – írta a Casoaislado, az Ilkka nevű finn folyóirat alapján.

“Éberségi csoportokban” járják a város közterületeit, valamint a Valkea bevásárlóközpontot.

Odin a legfőbb istenség az észak germán törzsek ősvallásában, egyben a legidősebb, legnagyobb és legbölcsebb isten a skandináv mitológiában.Ezért van az, hogy a szervezetnek vannak csoportjai Svédországban, Norvégiában, Németországban, Belgiumban, Észtországban és másutt is.

A finn belügyminiszter és a finn Biztonsági Hírszerző Szolgálat aggasztónak tartja a csoport létezését, sokan pedig “fasisztának” bélyegezték őket, ám egyelőre tudomásul vették létezésüket.

A Casoaislado információja szerint már 62 ezer finn írta alá azt a petíciót, amelyben arra kérik a kormányt, hogy minden olyan bevándorlótól vonja vissza a finn állampolgárságot és toloncolja ki azokat, akik valaha is szexuális bűncselekményt követtek el.