SZTÁRVADÁSZ

Le­buk­tak: Új sze­rel­mé­vel ro­man­ti­ká­zott az éj­sza­ká­ban Janza Kata!

Egy évvel ez­előtt sza­kí­tott a szí­nésznő és Sze­ré­nyi László. Kata túl­lé­pett a csa­ló­dá­son, és már újra fog­lalt a szíve! A Ri­post szem­fü­les ol­va­só­ri­por­tere le­fo­tózta a sze­rel­me­se­ket az Ope­rett­szín­ház előtt!
  • Szerző: T.B.

Lencsevégre kapták Janza Katát és új szerelmét! A színésznő nem sokáig bánkódott legutóbbi szakítása miatt, ismét boldog.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A gyönyörű színésznő újra fiatalabb partnert választott maga mellé. A korkülönbség egyáltalán nem látszik, hiszen a népszerű művésznő fiatalos, bombaformában van, és boldogabb, mint valaha!

Autogramot kértem a színésznőtől, aki nagy meglepetésemre egy sármos férfival karöltve jött ki az Operettszínház művészbejáróján.

Az arcára van írva, hogy szerelmes! Nagyon jól mutatnak együtt! Amíg velem beszélgetett Kata, addig párja türelmesen várta. Majd mosolyogva, kézen fogva távoztak" - árulta el olvasónk, aki az alábbi fotót készítette a szerelmesekről. Természetesen jár neki a 15.000 Ft!

Úgy tudjuk, az új lovag neve Pesák Ádám, aki szintén szakmabeli. A Lady Budapest című darab próbáin jöttek össze. 22 év köztük a korkülönbség.

(Fotó: Ripost)
(Fotó: Ripost)
Kata úgy nyilatkozott: folyamatosan fejlődik a kapcsolatuk, nagyon jól érzik magukat együtt!