LOVE

Janza Kata kép­te­len el­en­gedni fi­a­tal ex-sze­rel­mét

Bár a szí­nésznő már a nyá­ron sza­kí­tott Sze­ré­nyi Lász­ló­val, még min­dig igen gyen­géd szá­lak fűzik a nála 9 évvel fi­a­ta­labb kol­lé­gá­já­hoz.
  • Szerző: Doris
"Lacikát a mai napig imádom!"

Vallotta be nemrég Janza Kata érzelmesen arra a kérdésre válaszolva, amit a Blikk egyik olvasója intézett hozzá.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Korábban a is beszámolt arról, hogy a színésznő szenvedélyes szerelme szomorú véget ért, és Janza szakított a nála 9 évvel fiatalabb kollégájával, Szerényi Lászlóval.

Azonban most mégis úgy tűnik, hogy a se veled, se nélküled kapcsolatban élő sztárpár nem tud meglenni egymás nélkül. De hát hogy is tudnák elfelejteni a másikat, amikor a színházban lépten-nyomon összefutnak? Ilyenkor Kata úgy érzi, hogy a szakítás után is forr köztük a levegő, és mindig elbizonytalanodik.

"Nem tudom, hányadán állunk. Mindig oda lyukadunk ki, hogy jól érezzük magunkat egymással, annyira jó együtt!"

- ismerte el a Blikknek csillogó szemekkel a Sztárban sztár-ból elsőként távozó Janza, akit a rajongók azóta is visszakövetelnek a műsorba.

Kérdés, hogy az őket összekötő, szétszakíthatatlannak tűnő szálak elég erősek-e ahhoz, hogy az egykori szerelmesek legyőzzék a köztük lévő ellentéteket. Kata ugyanis kétgyermekes anyukaként már inkább az otthon csendjét élvezné, míg a nála majdnem 10 évvel fiatalabb Laci szívesen rúg ki a hámból.

Ám, ha minden nap egymásba botlanak egy-egy előadásra készülve, akkor bármikor újra fellángolhat köztük a szerelem.

Eközben a címlapon
A szakítás ellenére is teljes köztük az összhang.
(Fotó: Facebook)
A szakítás ellenére is teljes köztük az összhang. (Fotó: Facebook)