KÜLFÖLD

Ez a fi­a­tal lány nyerte meg a lot­tó­fő­nye­re­ményt

Úgy érzi, el­szúr­ták az éle­tét, mert már 17 éve­sen mul­ti­mil­li­o­mos le­he­tett, ezért most be­pe­relte a lot­tó­tár­sa­sá­got.
  • Szerző: emta

Nagy dologra szánta el magát Jane Park: beperli az EuroMillions nevű játék szervezőit.

Jane volt minden idők legifjabb nyertese a speciális lottón.

Csak 17 éves volt, amikor négy éve egymillió fontot nyert. Ez mai áron számolva körülbelül 362 millió forint.

Jane persze bevetette magát az életbe: vett magának egy feltűnő, lila Range Rovert, elhalmozta ajándékokkal a családját, a barátját és beutazta az egész világot.

Utána felöltette ajkait, szilikonnal tömette ki a keblét, s mostanra jött rá, hogy egyáltalán nincs életcélja.

Hiába gazdag, barátai nincsenek, a pasija otthagyta, az emberek beszólogatnak neki. A közelmúltban ki akarta fizetni egy beteg gyermek kezelését, de akkor azzal támadták, hogy csak reklámot akar magának. Jane újságíróknak azt panaszolta, hogy tönkrement az egész élete.

Ha ma kérdeznék, mit szeretnék, biztosan nem akarnék 17 éves lottómilliomos lenni.

Nem lett volna szabad olyan fiatalon játszanom. Anyukám mondta négy éve, hogy ez a nyeremény kétélű fegyver, de akkor még nem értettem, hogy mit akar ezzel – nyilatkozta Jane. – Nem szabad hagyni, hogy 18 év alatt bárki nyerjen, mert nincs rá lelkileg felkészülve!

Eközben a címlapon

Jane tehát azért küzd, hogy szerencsejátékokat ne űzhessenek fiatalok. A lány példája nyomán az angol parlamentben döntést akarnak hozni arról, hogy a korhatárt emeljék fel 18 vagy akár 21 évre.