LOVE

Itt tört meg a jég: éve­kig tit­kolta a kap­cso­la­tot a vi­lág­hírű sztár­pár

Már négy éve együtt van­nak, de eddig csak a szó­be­szé­dek­ből és pap­arazzi fo­tók­ról le­he­tett tudni, hogy egy párt al­kot­nak.
  • Szerző: Ripost

Hétfőn este rendezték meg New Yorkban az éves Met-gálát, ahova a sztárvilág összes jelentős szereplője el szokott látogatni különlegesebbnél különlegesebb ruhakölteményekben. Idén azonban nem csak emiatt volt érdekes az este, hanem azért is, mert öt év után először jelent meg a vörös szőnyegen együtt Katie Holmes és Jamie Foxx, ezzel tették most hivatalossá a kapcsolatukat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Már évek óta tudni lehet, hogy a Tom Cruise-tól való válását követően a 40 éves Katie Holmes Jamie Foxx mellett találta meg a boldogságot. A kapcsolatról egy-két korábbi fotó már bizonyságként szolgált, de eddig a páros egyik tagja sem vállalta fel hivatalosan.

Ez hétfő este megváltozott, amikor együtt érkeztek a vörös szőnyegre. Holmes egy gyönyörű, lila ujjatlan Zac Posen által tervezett ruhát viselt. A Django elszabadul 51 éves sztárja pedig klasszikus öltönyben jelent meg, de kiegészítői passzoltak párja ruhájához - írja a Daily Mail.