SHOWBIZ

Ja­kup­csek meg­hök­kentő aján­la­tot ka­pott. Szok­tatja magát a gon­do­lat­hoz.

Mi­u­tán a Heti Hetes ál­landó női tag­jára le­csa­pott a nagy do­bá­sokra ké­szülő TV2, a műsor ké­szí­tői meg­ke­res­ték a köz­té­vé­től tá­vozó mű­sor­ve­ze­tőt. Ja­kup­csek egy­előre nem mon­dott nemet.
  • Szerző: The_M

A jelek szerint Ábel Anita lehet Jakupcsek Gabriella megmentője. A Szomszédok egykori színésznője ugyanis váratlanul elhagyta az RTL Klubot és az ATV-t a TV2 kedvéért. Az így megüresedett pozíciókat pedig az MTVA-tól  távozó Gabi kaphatja meg.

A Heti Hetes producere, Ónodi György már fel is vette a kapcsolatot Jakupcsekkel, hogy beültesse Ábel helyére.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
(Fotó: MTVA)
(Fotó: MTVA)

"Sok levelet kaptunk Anita-ügyben. Bár nehezen fogadták annak idején, mára megszerették a nézők, és most hiányolják. Viszont javaslatokat is tesznek, hogy kit látnának szívesen. Így merült fel Jakupcsek Gabi és D. Tóth Kriszta neve. Előbbit személyesen is ismerem, az én fejemben is folyamatosan ott motoszkált, fantasztikus széles látókörű nőnek tartom, aki nagyon is fiatalos szellemiségű. Vele már beszéltem is erről, egyelőre azt mondta, szoknia kell a felkérést" - mondta az ismert tévés a Borsnak.

Az ATV-nél szintén úgy tervezik, hogy A nő háromszor Jakupcsekkel folytatódik, bár ott sem csak Gabriella van versenyben, hanem Krizsó Szilvia is.