HŰHA

Jakupcsek Gabriella arcát szakember simította ki

Remek géneket örökölt szüleitől Jakupcsek Gabriella, ám ez nem elég ahhoz, hogy az ötvenes évei elején járó televíziós korát meghazudtolóan, ennyire fiatalosan nézzen ki. Gabi végre bevallotta, hogy szépségét szakembernek is köszönheti.

Egy nő belső harmóniája a külsején is meglátszik, nem véletlenül néz ki ilyen csodálatosan a három gyerekes anyuka. Kiegyensúlyozott és boldog a családi élete, gyermekei, főleg a hétéves, örökmozgó kislánya, Emma fiatalon tartja.

Az MTVA Ridikül című magazinjának háziasszonyaként munkájában is rengeteg örömöt talál,

elismerésre méltó, hogy ennyi feladat mellett ilyen fiatalosan néz ki.

Persze ő is, mint minden nő, néha szükségét érzi annak, hogy változtasson kicsit a külsején. Televíziósként számára az is fontos, hogy a kamerák előtt a lehető legszebb arcát mutassa a nézőknek.

Naponta több órán keresztül smink fedi a bőrét, ami köztudottan elősegíti az öregedést, a ráncok kialakulását. Három évvel ezelőtt látványosan kisimult az arca, azonnal elindultak a találgatások, hogy plasztikai sebésznek, vagy pedig valamilyen szépészeti eljárásnak köszönheti, hogy a száj körüli és állszögleti ráncai eltűntek. Akkor Gabi nem árulta el, hogy minek köszönheti fiatalos arcát,

most viszont nyíltan felvállalta, hogy szakember segítségét kérte.

Gabi érezte, hogy valamit tennie kell, hogy bőre minél fiatalosabb maradjon, ugyanakkor a drasztikus szépészeti beavatkozásokat továbbra is távol érzi magától. Amikor felfedezett egy ebédidőben is elvégezhető, szépészeti beavatkozást, belevágott. A 30 perces ultrahangos bőrfeszesítő kezelés után bőre teljesen kisimult, így már valóban hihetetlen, hogy a műsorvezető elmúlt 50 éves. Az egyedülálló beavatkozásról a HOT magazinban vallott őszintén.