LELKIZŐ

Jáksó László újra sze­rel­mes: min­dent meg­vál­toz­ta­tott a ti­tok­za­tos hölgy

Jáksó László ál­lítja, új párja miatt vál­to­zott meg az élete, és úgy érzi magát, mintha ki­cse­rél­ték volna. Le­do­bott húsz kilót, és éle­té­ben elő­ször várja a ka­rá­csonyt...
  • Szerző: Ripost

Ha néhány évvel ezelőtt valaki azt mondja nekem, hogy várni fogom a karácsonyt, és csillogó égősorral díszítem ki a lakást, az arcába nevettem volna – kezdte a Lokálnak mosolyogva Jáksó László, aki a tizennegyedik MikulásGyár megnyitójának házigazdája volt. – Korábban egyszerűen nem éreztem szükségét annak, hogy készüljek a karácsonyra, idén azonban a párom mindent felülírt. Neki ez fontos, és miatta ma már nekem is – mondta nevetve a showman.

Fotó: Sulyok László

Jáksó elmesélte, egy éve boldog párkapcsolatban él.Szerelme nem a médiában dolgozik, így kilétét sem szeretné felfedni. Azt azonban örömmel újságolta, hogy már második karácsonyát tölti együtt kedvesével.

Egy éve vagyunk együtt, de mivel nemrég ünnepeltük az első évfordulónkat, papírforma szerint a tavalyi karácsony volt az első közös ünnep. Az idei azonban sokkal különlegesebb, hiszen ez már egy közösen eltöltött év után az első. A díszeket is együtt tesszük ki, teljes lesz a karácsonyi pompa a lakásban – mondta Jáksó, aki együtt is él új szerelmével.

A showman egyébként párja miatt vette rá magát az életmódváltásra és a sportra is.

Sokan kérdezik, hogy miért vagyok ilyen vékony. Ki kell ábrándítsak mindenkit, nincs nagy titkom, csak igyekszem sokat mozogni. A párom vitt bele ebbe is, ő nagyon sokat fut. Erre mondjuk nem tudott rávenni, én csak távolról integetek neki. De ezzel felhívta a figyelmemet, hogy többször kell kimozdulni, biciklizek és sétálok. Ami viszont a legfontosabb, hogy leszámoltam az éjszakai nassolással, és abban a pillanatban elkezdtem fogyni. Este tíz körül lefekszem és reggel hatkor kelek, így nem járok rá éjszaka a hűtőre, mert éppen alszom – mondta Jáksó, aki közel húsz kilótól szabadult meg két év alatt.