SHOWBIZ

Meg­lepő, így vé­le­ke­dik ki­rú­gá­sá­ról a ma­gyar mű­sor­ve­zető

A té­vést hideg­zu­hany­ként érte, ami­kor 11 év után el­küld­ték az ATV-től. Azóta vi­szont na­gyot for­dult vele a világ!
  • Szerző: Doris

Nagyot fordult a világ Jaksity Katával! A műsorvezetőt derült égből a villámcsapásként érte a hír, hogy 11 év után elküldik az ATV-től. Elsírta magát, amikor megtudta: mennie kell. Azóta viszont talpra állt, és erősebb, mint valaha: két projekten is dolgozik!

Fotó: Keller Mátyás

Nehéz időszakon ment keresztül Jaksity Kata. A híradóst teljesen váratlanul küldték el az ATV-től, ő maga sem értette a csatorna döntését. A tévétől való távozás után a legjobban azért aggódott, mert a gyermekeit egyedül neveli. Bár exférje fizeti a gyerektartást, mégiscsak egyedülálló, munkanélküli anya lett a kirúgás után. Bár sokan összeomlottak volna a helyében, ő nem csüggedt. Az élet pedig őt igazolta. Nem elég, hogy Kata egy titkos projektbe kezdett, nemrég megkapta álmai felkérését is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Két komoly projekten is dolgozom. Az egyik egy saját ötlet, de még nem szeretnék részletesen mesélni róla. A tévézéshez ugyan nincs köze, de remekül tudom benne kamatoztatni a kommunikációs készségemet. S ez még nem minden, nemrég egy óriási felkérés is megtalált, álmaim munkáját ajánlották fel nekem"

– kezdte lelkesen a -nak Kata, aki most már egyáltalán nem bánja, hogy 11 év után távoznia kellett az ATV-ből.

„Azt kell, mondjam, jól jött, hogy kirúgtak. Új távlatok nyíltak meg előttem, egész más képességeimet kell megmutatnom, újra fel kell pörögnöm. Olyan dolgokat mozgat meg bennem ez a két új projekt, amik eddig csak úgy ücsörögtek bennem. Persze nem volt könnyű mindent újrakezdeni” – ismerte el a műsorvezető.