HŰHA

Itt van­nak a rész­le­tek: a Visz­kis­nek ollót kel­lett ra­gad­nia a szü­lő­szo­bá­ban

Meg­szü­le­tett Amb­rus At­tila kis­lá­nya, a köl­dök­zsi­nórt is ő vágta el.
  • Szerző: Ripost

Határtalan a Viszkis boldogsága. Ahogy azt a elsőként megírta, kedden megszületett Ambrus Attila kislánya, Anna. Mint mondta, csodálatos pillanatok ezek, de még szoknia kell az érzést, hogy valóban apa lett.

Fotó: Szabolcs László
EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Míg élek nem felejtem el, hiszen végig bent voltam a szülőszobában, sőt, én vágtam el a köldökzsinórt is – mesélte a Blikknek Attila. – Nagyon büszke vagyok a feleségemre, aki a legkeményebb csaj a világon. Egyetlen hangot sem adott ki fájdalmában a vajúdás és a szülés közben, nem is sírt. Én ezt biztosan nem bírtam volna ki. Mindenki egészséges, a pici és ő is, határtalan a boldogságunk!"

Nagy tehát most a Viszkis öröme, pedig a szüléshez vezető út nem volt teljesen zökkenőmentes. Mint korábban kiderült, felesége, Réka veszélyeztetett terhesként hordta a szíve alatt a gyermeküket. Ezért gyakran kellett kontrollra járniuk, ám az egyik, január közepén végrehajtott hétköznapi ultrahangos vizsgálatot többször is meg kellett ismételni, de szerencsére kiderült, nincs baja a magzatnak. Viszont az eredetileg kiírt, múlt szerdai időpontban még „nem akart” a világra jönni Anna, várni kellett ezzel tegnapig.