ÚTISÚGÓ

Itt van­nak a leg­me­nőbb 2019-es well­nes­stren­dek

A well­nes­se­zés to­vábbra is na­gyon di­va­tos, jól mu­tat­ják ezt a hazai szál­lo­dák el­múlt éves fog­lalt­sági ada­tai. Ugya­n­ak­kor a bőség za­va­rá­val küz­dünk: olyan nagy már a kí­ná­lat, hogy ember le­gyen a tal­pán, aki el­iga­zo­dik ezen a te­rü­le­ten. Az aláb­bi­ak­ban szak­értő se­gít­sé­gé­vel mu­ta­tunk né­hány olyan idei well­nes­stren­det, ame­lyet min­den­kép­pen ér­de­mes ki­pró­bálni!

Ájurvéda wellness: tovább hódít az évezredes módszer

Az évezredes hagyományokkal rendelkező ájurvédikus módszerek és gyógynövények nagyon elterjedtek. Masszázsra épülő módszerei méregtelenítenek, fiatalítanak, és segítenek megteremteni a test, a lélek és az elme hármas egységének harmóniáját.

Ha különleges élményre vágyunk, mindenképpen próbáljuk ki az Abhyanga meleg gyógyolajjal végzett harmóniateremtő masszázst – ebben a wellnessélményben biztosan nem fogunk csalódni! Gyógyszállodák masszázzsal

Offline wellness: válasszuk le magunkat az internetről!

Visszatérni a digitális kor előtti világ ritmusába: ennyire egyszerű az offline wellness ígérete. Kapcsoljuk ki a kütyüket, válasszuk le magunkat az internetről! A napi ritmusunkat, mozgásunkat is alakítsuk függetlenül okoseszközeinktől és appjainktól legalább egy hétig, és máris érezni fogjuk adigitális detox frissítő hatását.

A hétköznapjainkban olyan mennyiségű információnak vagyunk kitéve, ami nagyon megterhelő, ezért szükség van néha a teljes elvonulásra, kikapcsolásra. A testünkön lévő „reset” gombot jelentheti az offline wellness. Térjünk vissza ilyenkor a belső alvási, evési ritmusunkhoz, legyünk minél többet a természetben, legyen mottónk az édes semmittevés! Wellness szállodák a teljes kikapcsolódáshoz

Eközben a címlapon

Szépség wellness: csúcsra járatott fiatalítás

Idén tovább hódítanak a tudomány segítségével egyre hatékonyabbá alakított szépségkezelések. Ezek azért kedveltek, mert a legtöbb fájdalommentes és gyors, hatékony megoldást kínál.

A biotechnológiai arckezelések például a bőr struktúrájának sejtszinten történő megújításán alapulnak, speciális ultrahang segítségével juttatnak be új molekulákat a bőrbe, támogatva annak természetes megújulását. Egy szállodai pihenés során ma már gyakran lehetőség nyílik a tetkó-eltávolításra, vagy bosszantó bőrhibák gyors kezelésére.

 Mentes wellness: jóllakni egészségesen

A wellness területén is gasztroforradalom várható: egyre kevésbé jelenti majd a hosszú hétvégés pihenés a nagy zabálások idejét. Az ételallergiák és ételintoleranciák hatékonyabb felismerésével személyre szabott wellness programok készülnek a táplálkozáshoz kapcsolódóan is. Egyes szállodákban orvosi segítséggel ránk szabott étrendet is kaphatunk a pihenés idejére. Még több wellness és spa kezelés