RIPOSTER

Itt van Illés bácsi cukrászdájának ellenpéldája!

Miután Barna Illés beengedte a kamerákat bezáratott cukrászmûhelyébe, alábbhagytak a sajnálkozó megszólalások. Most mutatunk egy helyet, ahol tuti nem leszel rosszul egy fagyi után!
  • Szerző: Buster

Barna Illés esete megkerülhetetlen téma az elmúlt néhány napban. Kezdetben csak annyit lehetett tudni, hogy az idős mester üzletét egy lakossági bejelentés kapcsán záratták be a hatóságok.

Később azonban Illés bácsi beengedte a kamerákat is, így világossá vált, miért is nem maradhatott nyitva a Gödöllőn ötven éve üzemelő egység. Az öregúr ugyanis összekeverte a retrót az elavulttal, a patinást a koszossal.

De milyen is az, ha valami tényleg retro, és minden szabálynak megfelel?

A %RIPOST% elment Újlipótvárosba, ahol Fischer Aurél cukrászdája áll. Üzletében negyvenöt éve nincs változás, már ami a kínálatot illeti. Igazi békebeli sütemények sorakoznak a polcokon, és a fagylalt is messze földön híres, így a város minden szegletéből vonzza a vendégeket.

Aurél bácsi szintén nem fiatal már, hiszen a napokban ünnepli hetvenkilencedik születésnapját, ő mégis haladt a korral, és mindig alakított a nevét viselő bolton, ha azt a szabályozások megkívánták.

Tehát ha békebeli süteményekre vágysz, már ne Gödöllő felé vedd az irányt! Menj el Aurél bácsihoz és egyél egy jót!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?