INSIDER

Itt hűtsd le magad a hét­vé­gén!

Az utolsó nyári hét­vége kö­vet­ke­zik! Vétek lenne a négy fal kö­zött ma­radni a szik­rázó nap­sü­tés­ben! Össze­szed­tünk pár tip­pet, mit is csi­nálj!

Semmiképp se maradj a négy fal között: most búcsúzik a nyár!

Az időkép.hu időjárási térképe mindent elmond, amit a hétvége időjárásáról tudni kell...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Folytatódik a napos, meleg idő. A strandidőt szombaton csak egy-egy frissítő zápor zavarhatja meg, legfeljebb enyhe szellő borzolja a fákat. Már a hajnal sem lesz hideg: 18 fok is lehet.

Délután pedig az ország nagy részén 30 fok fölött lesz a hőmérséklet.

Idén utoljára csobbanhatsz a legtöbb strandon! Most még nyitva lesznek, de a legtöbb szeptember közepén bezár.

Fotó: MTI
Fotó: MTI

Nyitva van még Budapesten a Palatinus, a Dagály, a Paskál és a Csillaghegyi strand is. Sőt! Ha tengerparti hangulatra vágysz, még meglátogathatod a Lupa-tavat is, ahol valódi, homokos strand vár, de persze vidéken is csobbanhatsz még az utolsó idei nyári hétvégén!

Vagy látogass ki a Hősök terére, és olyat láthatsz élőben, amit eddig csak a tévében! Az akrobatikus kosárlabdázás legjobbjainak első nemzetközi versenyét tartják Budapesten.

Erre számíthatsz:

Vagy hűtsd le magad egy jó fröccsel a 25. Budapesti Borfesztiválon a budai Várban. A nemes borok mellett két tucat étterem, kávézó, burgerező és cukrászda kínálata is vár!

Eközben a címlapon

Vasárnap itt-ott már lehetnek felhők, de csak helyenként alakulhat ki egy-egy frissítő zápor. Folytatódik a szeptemberi nyár, délután újra 30 fok lesz.

Ha a jazz vadító vagy éppen simogató hangjaira vágysz, menj el Érdre: jazzfesztivál lesz hétvégén.

Menj bárhová, egy a fontos: ne maradj a négy fal között, hiszen ilyen meleg hétvége idén már aligha lesz...