HŰHA

Itt fog szülni Meg­han her­cegné? Ko­moly gon­dok van­nak a kór­ház­zal

Pedig Ka­ta­lin her­cegné is itt adott éle­tet gyer­me­ke­i­nek, de úgy tűnik, most va­lami tör­tént a szü­lé­szeti osz­tállyal.
  • Szerző: Ripost

Komoly hiányosságokra derült fény a St Mary's kórház Lindo szárnyának szülészeti osztályán, ahol leginkább tehetős emberek fordulnak meg, hogy világra hozzák gyermeküket. Itt szült többek között Katalin hercegné és Amal Clooney is, és úgy tudni, hogy Meghan is itt tervezte világra hozni babáját.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Csakhogy most az derült ki a luxuskórházról, hogy bőven lenne mit javítani az élelmiszer-higiénián - írja a Daily Mail. Erre pedig egy ellenőrzés során derült fény, az értékelésen ugyanis a megszerezhető öt csillagból ugyanis csak kettőt kapott az intézmény.

Nem tudni, hogy Meghan így is az említett kórházat választja-e.
Nem tudni, hogy Meghan így is az említett kórházat választja-e.

A Westminster Tanács diszkréten csak annyit közölt, hogy "némi javulás lenne szükséges", ami az osztály tisztaságát illeti. Ez azért is nagyon megdöbbentő, mert egy elsőosztályú szülészetről van szó: egyetlen éjszaka 5.900 fontba, azaz több mint kétmillió forintba kerül. Ennyi pénzért pedig lássuk be, a kifogástalan higiéniai körülmények megteremtése lenne a minimum.