INSIDER

Itt érte cso­por­tos sze­xu­á­lis erő­szak a ma­gyar lányt

Egy­más után erő­sza­kol­ták meg a pasik a vé­de­ke­zésre kép­te­len lányt. A Bor­sod-Abaúj-Zemp­lén Me­gyei Főügyész­ség nyolc férfi ellen emelt vádat sze­xu­á­lis erő­szak miatt.

Cigivel kínálta két huszonéves a 18 év alatti áldozatot a borsodi faluban, aki szívesen elszívta velük a bűzrudacskát. A cigitől erősen bódult állapotba kerülő, nehezen mozgó lány helyzetét kihasználták a férfiak, akik bekísérték a lányt egy romos, lakatlan házba, ahol újabb cigarettát adtak neki. A védekezésre képtelenné váló áldozattal akarata ellenére mindketten közösültek. Időközben megérkezett a harmadik társuk is, aki szintén kihasználta a sértett bódult állapotát és megerőszakolta.

A három férfi a történtek után átvitte a lányt a szemben lévő házba, ahol további öt vádlott, köztük egy 16 éves fiatalkorú is szexuálisan erőszakoskodott vele.

EZT OLVASTAD MÁR?

Az sorozatos szexuális erőszaknak az egyik vádlott felesége vetett véget, miután a faluban hallotta, hogy mit csinál az ember a barátaival.

A kábult lány csak másnap hajnalban tudott hazamenni. Szervezetében a vizsgálatok szintetikus kábítószert mutattak ki, testén horzsolások, bevérzések voltak.

A tavaly nyári ügy nyolc vádlottjából hatan jelenleg is előzetes letartóztatásban vannak – számolt be az esetről Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség, mely a felnőttkorú vádlottak esetében fegyházbüntetést, fiatalkorú társuk tekintetében pedig fiatalkorúak börtönét és közügyektől eltiltást indítványozott.