KEDVENC

Itt az újabb bi­zo­nyí­ték, ezért a világ ked­vence ez a ku­tya­fajta

Iga­zán meg­ható és cuki fel­vé­te­le­ket osz­tott meg egy brit kas­tély a lab­ra­dor ku­tyá­juk­ról. Fred így nem­csak a tu­ris­ták, hanem most már az in­ter­net ked­vence is. Több száz­ez­ren imád­ják a fel­vé­te­le­ket, mu­tat­juk!
címkék:

Imádja az internet Fredet, a labradort, aki örökbe fogadott kilenc kiskacsát. A csöppségeket a Mountfitchet Castle nevű angliai kastély mellett találták, és a dolgozók nem tudják, mi történt az anyjukkal. A kastélyba látogató turisták mindenesetre imádják a látványt, ahogy a kutyát követi mindenhova a kilenc kiskacsa.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A kacsák nem csak totyognak a pótmami után, de a hátán is szoktak utazni, és egész nap együtt pihennek, lógnak. A kutya gazdája elmondta, hogy Fred nagyon barátságos, a kastélyban több mentett állat is van, és nagyon jól nevelten viselkedik velük is.

@mountfitchetcastle által megosztott bejegyzés,

Amikor a kiskacsákat megtalálták, majd a kastély területére vitték, Fred azonnal gyámolítójuk lett, azóta pedig egész nap figyel rájuk.

Daily Dot (@dailydot) által megosztott bejegyzés,

A kastély dolgozói elmondták, hogy a kiskacsák egyedül még életképtelenek, de pár hét múlva ez meg fog változni; visszatérnek a természetbe. Ha akarnak, persze maradhatnak a farmon, de egyelőre senki nem tudja megtippelni, vajon mit választanak majd: a szabadságot vagy a szerető barátokat…

címkék: