TESTFACTOR

Itt az új edzés­ki­hí­vás, csak 20 mp: Vajon meg tudod csi­nálni?

A leg­újabb netes ki­hí­vás ab­szo­lút az erőn­lét­ről szól, vi­szont sok­kal ne­he­zebb, mint ami­lyen­nek lát­szik. Tény­leg nem képes rá min­denki, az em­be­rek mégis meg­őrül­nek érte!

Új kihívás terjed a neten, ami ezúttal az erőnlétet teszi próbára. A "láthatatlan doboz kihívás" lényege, hogy akik teljesítik, úgy tesznek, mintha egyik lábukkal egy dobozon tartanák meg a súlyukat, úgy lépnének tovább.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Egyszerűnek hangzik, és annak is látszik:

De közben egyáltalán nem az. Ugyanis igénybe veszi a törzsizmokat, egyensúlyérzékre és gyorsaságra van hozzá szükség, és úgy kell elvégezni a kihívást, mintha könnyedén menne. Aki már próbálta, pontosan tudja, hogy eszméletlenül nehéz. Néhány példa, amikor nem is sikerült:

Akár edzésnek is elmegy, hiszen a teljesítéshez a derék, a has és a hát izmai erőteljesen kell dolgozzanak, és a combokat is erősíti. A kihívásból sok baleset is adódott, hiszen nem mindenki elég edzett hozzá, ezért érdemes óvatosan belefogni a gyakorlásba. De vannak, akik olyan szinten állnak vele, hogy poénra is vehetik az egészet: