EZO

Be­tel­je­sü­lés és új kez­det: Ezt tar­to­gatja még a szep­tem­beri ho­rosz­kóp

Szep­tem­ber az egyik leg­erő­sebb hónap 2017-ben: nézd meg, mi­lyen irányt vesz a sor­sod a csil­la­gok út­mu­ta­tása sze­rint. Nagy meg­le­pe­té­sek­ben lehet ré­szed a hónap végén!
  • Szerző: F. E.
Fotó: 123RF

A szeptember teljes egészében az új kezdetekről és olyan új szokások bevezetéséről szól, melyek a kreativitás, az egészség és a szépség fogalmát hivatottak bővíteni. 

Az aktuális energiák és lelkiállapotunk elmélyülése, amelyre az elmúlt hónap időszakában került sor, most olyan hajtóerővel látnak el, hogy végre azokra a dolgokra kerülhet a fókusz, ami igazán boldoggá tesz bennünket!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOS (03.21-04.20)

Fotó: 123RF

Ez a legjobb időszak a munka és az egészség szempontjából. Egyeseknek lehetőségük adódik most a nyugdíjba vonulásra, mások karrierjükben lépnek előre vagy új pozícióba kerülnek. Egészségügyi szempontból időszerűnek tűnik egy teljes fizikai ellenőrzés.

A múlt problémáinak megoldásai kezdenek végre beérni és most belső korlátaidat is legyőzheted, hogy az új végre be tudjon lépni az ajtón. 

BIKA (04.21-05.21)

Fotó: 123RF

Itt az ideje, hogy elkezdjél azokért a dolgokért élni, amiket igazán szeretsz. Valódi pezsgés van most a levegőben, amellyel szinte elkerülhetetlen számodra a szerelem. 

Nemcsak a fizikai síkon találod meg a szerelem és a szeretet szépségét, de az életben is szeretettel látsz neki a dolgoknak, melyekkel nap mint nap foglalkozol.

IKREK (05.22-06.21)

Fotó: 123RF

Otthonod megváltoztatásán vagy átalakításán gondolkozol? Egy belső változás igényének gyakorlati megnyilvánulását tapasztalhatod meg ebben a hónapban.

A család most valóban hangsúlyossá válik és sokkal erősebben érzed az összetartozást.

Lapozz a folytatáshoz!