TESTFACTOR

Itt a leg­újabb fek­vő­tá­masz ki­hí­vás: cél az 50!

Ve­gyél részt benne, nö­veld az erőn­lé­ted, az ál­ló­ké­pes­sé­ged és va­rá­zsolj gyö­nyörű ka­ro­kat ma­gad­nak!

Bizonyára te is tudsz legalább néhány szabályos fekvőtámaszt csinálni. Egy 50-es sorozat azonban komoly erőpróba - kivéve akkor, ha elszánt vagy és helyesen növeled a napi adagot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A fekvőtámasz szép, szálkás és lapos izmokat formál rajtad, növeli az erőnléted és az állóképességed. Azon felül, hogy megdolgoztatja és formálja a karodat, még a mellizmaidat sőt a törzsizmaidat is erősíti. Utóbbi pedig nem csak tartásodat szépíti meg, de hátfájásodat is megszünteti.

Fontos, hogy helyesen végezd a gyakorlatot!Kezeiddel vállszélességben támaszkodj, ereszd le magad egészen közel a földhöz, mellkasod mindössze 1-2 centire legyen a talajtól. Hátad tartsd egyenesen, csípődet ne ejtsd le, hanem feszítsd meg a törzsed! Ha könyököd szorosan a tested mellett tartod, akkor a tricepszedet dolgoztatod meg alaposan, ha pedig szélesen eltartod a testedtől, és felkarod a vállad meghosszabbítása, akkor leginkább a mellizmokat célzod meg.

Ez a kihívás fokozatosan növeli a teljesítendő mennyiséget. Rövid idő alatt látványos eredményt érhetsz el, és a fokozatosság miatt nincs lehetetlen: jó terv azok számára is, akik alacsonyabb edzettségi szintről indulnak. Lesznek benne küzdelmes szakaszok, de jó hír, hogy pihenőnapokkal is számolhatsz! És ami a legfontosabb: higgy benne, hogy képes vagy rá, és le tudod győzni önmagadat!

Eközben a címlapon