KEDVENC

Ezzel az ital­lal lo­csol­gat­ják tor­ku­kat a ki­rá­lyi es­kü­vőn a ven­dé­gek

Nem éri be akár­mi­vel Harry her­ceg és Meg­han Markle, pedig a brit sörök kö­zött is jócs­kán akad lu­xus­ka­te­gó­riás mi­nő­ség. A május 19-i me­nyeg­zőre egyedi Win­dsor sör­kü­lön­le­ges­sé­get fő­zet­nek!

Már a név is a jeles alkalomra utal, a Windsori csomó (Windsor Knot) ugyanis a kettőjük között létrejövő köteléket jelképezi. De tévedés lenne azt hinni, hogy a sör különlegessége a címkefelirattal kimerül!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Már a gyártási folyamat is meglepetéseket tartogat. Az esküvői sört ugyanis amerikai és nagy-britanniai komlóból főzik vegyesen – ez a fontos momentum Meghan és Harry hátterére utal. Az eszmeiségen túl cél volt az is, hogy az amerikai komló karakteresen gyümölcsös ízét ellensúlyozza a brit sörök lágysága, így a végeredmény igazi különlegesség lesz.

Windsor and Eton Brewery (@windsoretonbrewery) által megosztott bejegyzés,

Az pedig csak hab a tortán, hogy a királyi sör erjesztéséhez a pezsgőkhöz használatos élesztőgombát adnak – talán, hogy tényleg fejedelmi legyen habzása. A brit alattvalók legnagyobb örömére pedig bárki megkóstolhatja majd a nemes nedűt, hiszen a Windsor knot kereskedelmi forgalomban is kapható lesz - március 28-tól férhetnek hozzá az ínyencek, de árat egyelőre nem tudunk.