HŰHA

Itt a hír: ennyi pénze van Ber­ki­nek!

Drága órák, ék­sze­rek, lu­xus­au­tók, uta­zá­sok, így is­mer­jük Berki Krisz­ti­ánt. Ehhez ké­pest a mé­diac­eleb fel­ke­rült a NAV fe­ke­te­lis­tá­jára. Több mint 10 mil­liós adó­tar­to­zása van!

Ha eddig a vagyonáról kérdezték, Berki Krisztián rá jellemző laza stílusában rendszerint csak így válaszolt:

A magánéletemet érintő kérdésekre megfelelő mennyiségű készpénzért cserébe válaszolok.

Úgy látszik, most egy csomó pénzt sikerült megtakarítanunk, ugyanis a napi.hu értesülése szerint az izomcelebnek több mint 10 millió forintos adótartozása van. Az elmúlt években több korábbi cége is felszámolással szűnt meg.

Berki médiaszerepléseivel ugyan több százmilliót keresett meg, ennek ellenére ebből sem sikerült rendeznie nem kevés tartozását.

Karácsony tájékán felröppent a hírt, miszerint Berki családjával együtt végleg Miamiba költözik. Lehet, hogy a költözést az adótartozása miatt is fontolgatja? Erre utal Hajdú Péternek adott nyilatkozata is:

Tartósan külföldön tartózkodó magyar állampolgár vagyok. Találtam olyan országot, ahol egyébként is szeretek tartózkodni, van üzleti érdekeltségem, és adózási szempontból is sokkal kedvezőbb. Be vagyok jelentve Amerikában, van vállalkozásom, és ingatlanom is.