EZO

Itt a cse­lek­vés ideje: óri­ási meg­le­pe­tést tar­to­gat a feb­ru­ári új­hold

A feb­ru­ári új­hold 4-én kö­szönt le ránk a Víz­öntő je­gyé­ben és sze­ren­csé­ben bő­sé­ges csil­logó ener­giát tar­to­gat szá­munkra. Ne ma­radj le te sem az idei leg­fon­to­sabb új­hold jó­té­kony ha­tá­sa­i­ról!
  • Szerző: F. E.

Az intenzív holdfogyatkozás után a februári 4-ei Újhold elhozza számunkra a régen várt megkönnyebbülést és optimizmust, mellyel végre tényleg teljes erőbedobással tervezhetünk.

Fotó: 123RF

Segítségével könnyen kitisztul majd az is, melyik út a miénk, ha még az év elején ez kérdéses lenne számunkra. Most van itt a tökéletes alkalom arra, hogy elültesd azokat a magokat, melyekkel álmaid végre a megvalósulásba érkezhetnek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Bármire is helyezd most a fókuszt az életedben, az hamarosan virágba fog borulni az új, segítő energiák által.

Ideje, hogy új dolgokba kezdj, terveket készíts és cselekedj! A Vízöntő újhold segít kilépni a komfort zónádból és abban is, hogy végre elindulhass legmerészebb álmaid után és megvalósítsd azokat.

Többé nem kell kicsiben játszanod, eljött az ideje, hogy felemelkedj és elfoglald méltó helyedet a trónon. Lelked igazsága most beteljesül és itt az idő, hogy elhozd a koronát és nyitott szívvel és lélekkel kilépj az árnyékból a fényre.

Lapozz a folytatáshoz!