SZTÁRDZSÚSZ

Itt a bi­zo­nyí­ték! Berki Krisz­tián át­verte az or­szá­got

A ki­gyúrt celeb azt ter­jesz­tette, hogy Mi­a­mi­ban kezd új éle­tet. Csak a szája volt nagy, hiába köl­tö­zött el lát­vá­nyo­san csa­lád­já­val a ten­ge­ren­túlra. Ha­za­jön!
  • Szerző: MF

Berki Krisztiánnak pár hete elege lett a magyarok mentalitásából, és még az ünnepek előtcsaládostól Miamiba repült. Úgy gondolta,  Amerikában  sokkal jobban fognak élni.

Az Édes Élet kamerái költözésük minden pillanatát rögzítették, hiszen Berki, Hódi Pamela és lányuk a műsor legérdekesebb szereplői. Népszerűségük miatt elkísérte őket egy tévéstáb, ugyanis a csütörtök esti adásban láthattuk, ahogy leszálltak a repülőről. 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vajon  követné egy stáb őket, ha tényleg örökre kint maradnának és végleg szakítanának a realityvel? Nem valószínű, hisz csak akkor éri meg anyagilag velük utazni, ha összejön pár hét forgatás, és amerikai életük bekerülhet a műsorba.

Úgy sejtjük, egyáltalán nem végleges Berkiék költözése, és kizárólag a reality miatt hitetik el a nézőkkel, hogy örökre Miamiban maradnak.

Eközben a címlapon

Létezik még egy tény, amiért nem hagyhatta el örökre hazánkat az izomceleb. Érvényes szerződése van a TV2-vel. A napi reality mellett a Fem3 Café műsorvezetője, és rendszeresen feltűnik a csatorna egyéb műsoraiban is. Berki elég szép fizetést kap azért, hogy a képernyőn van, most nem éri meg neki elhagyni az országot. Az sem  valószínű, hogy a TV2 csak úgy elengedné az egyik legismertebb arcát! A show folytatódik!

Szerinted hazajönnek?