KÜLFÖLD

Iszo­nyat Ki­jev­ben, szü­lei holt­teste mel­lett ta­lál­ták meg a kis­lányt

El­vi­sel­he­tet­len bűzre kezd­tek pa­nasz­kodni a szom­szé­dok, ezért a rend­őrök be­tör­ték az ajtót. Bor­zasztó lát­vány tá­rult elé­jük.
  • Szerző: Ripost
Képünk illusztráció.
Képünk illusztráció.

Már alig élt az a kétéves ukrán kislány, aki napokig szülei holttestével volt egy kijevi lakásban – írja a Mirror.A rendőrök azért törték be a család lakásának ajtaját május 11-én, mert a szomszédok panaszkodtak az onnan kiáradó bűzre. A szülőket május 2-án látták élve utoljára, nem sokkal később pedig hangos veszekedés hallatszott ki a lakásból.

A hatóságok egyelőre nem tudják a 27 éves anya, és a 34 éves apa halálának okát, még abban sem biztosak, hogy egy időpontban haltak-e meg. Annyit tudni még, hogy a lakásban a rendőrök használt fecskendőket találtak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A helyszínelők nem találtak a testeken külső sérüléseket, de az első vizsgálatok alapján emberölés gyanújával indítottak nyomozást.

Nem tudni, hogy a kislány hozzáférhetett-e bármilyen ételhez, vagy vízhez a szülei halála után, de miután kórházba vitték, az orvosok azt mondták, hogy nincs közvetlen életveszélyben.