FÜLES

Ismét rá­ron­tott a NAV Győ­zi­kére, a lá­nyát is óri­ási bajba so­dorta

A bajba ju­tott show­man már csak a bí­ró­ság dön­té­sé­ben bíz­hat. De vajon mit szól ehhez Eve­lin?
  • Szerző: Doris

Újabb sötét felhők gyülekeznek Gáspár Győző feje fölött, ám a showman ezúttal nemcsak magát, hanem nagyobbik lányát, Gáspár Evelint is hatalmas bajba sodorta.

Fotó: Markovics Gábor

A NAV ugyanis végrehajtást indított Győzike ellen, ez pedig azt jelenti, hogy el akarják árverezni a Romantic szebb napokat látott frontemberének értékes bútorait, amik egyébként Evelin nevén vannak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Blikk információi szerint a licitet Győzi saját otthonában tartanák december 7-én, az érdeklődők pedig nemcsak a 800 000 forintot érő bárszekrényre csaphatnak le, de a 7 milliós jakuzzira is. Hogy csak néhány tételt említsünk...

"A lakás és a benne lévő bútorok nem is a mieink, hanem Eveliné, mi csak használhatjuk"

- magyarázta a lapnak Győzike, aki már maga sem érti, mi történik vele és körülötte. Abban viszont biztos, hogy bármit is vesznek el tőle, mindent visszaszereznek a bíróságon

A Blikk elérte a showman ügyvédjét is, aki a következőket árulta el a zűrös ügyről:

Eközben a címlapon

"Amit most próbálnak behajtani az ügyfelemen, közigazgatási eljárásban történik, negyvenmillió forintnyi adósság miatt. Bár fellebbeztünk a Kúriánál, a NAV ennek ellenére árverést hirdet, s szeretné pénzzé tenni Gáspár Evelin tulajdonát, ugyanis övé az ingatlan, amelyben a szülei élnek, az összes ingósággal együtt. A NAV-nak a Kúria döntésére kéne várnia, ugyanis ha felmentik ügyfelemet, akkor mindent vissza kell szolgáltatniuk. Korábban tizenegy kiló aranyat foglaltak le negyvenmillió forint értékben, természetesen azt is vissza kell adniuk"

- mondta a jogi szakember.

Gáspárék a legfelsőbb bírósághoz fordultak, de hogy mi lesz az ügy vége, az még a jövő zenéje.