INSIDER

Is­me­rő­sét szúrta le Dom­bó­vá­ron egy fi­a­tal nő

Kö­zö­sen ita­lo­zott a férfi­val, majd össze­vesz­tek és meg­ölte.

Vádemelési javaslattal zárta a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárását egy vásárosdombói nő ellen.

Dombáron 2017. október 26-án reggel otthonában holtan találtak egy 57 éves férfit, akinek halálát idegenkezűség okozta.A hatóságokat a mentőszolgálat munkatársi értesítették az áldozat testén talált, több késszúrás miatt.

EZT OLVASTAD MÁR?
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A rendőrök nem sokra rá előállítottak egy 29 éves nőt, a sértett ismerősét. A vásárosdombói nőt elfogták, majd gyanúsítottként kihallgatták, akibeismerte, hogy ő ölte meg a férfit. A bíróság azonnal elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

Az eljárás során a nyomozók megállapították, hogy a nő a későbbi áldozat alkalmi partnere volt. 2017. október 25-én az esti órákban közösen italoztak, majd összeszólalkoztak - írja a police.hu. A nő a szóváltást követően a sértettet egy késsel megszúrta, aki olyan súlyosan megsérült, hogy életét vesztette.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály munkatársai a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal az ügyészségnek a napokban átadják.