HŰHA

Becsöngettek, így készülnek a sulira a magyar sztárok és gyermekeik!

Az iskolakezdés nemcsak a gyermekek, de szüleik számára is izgalmas időszak. Főleg, amikor egy lurkó életében először lépi át az iskola küszöbét! Magyar sztárjaink, csakúgy, mint az átlagos szülők, lázasan készülnek a szeptember 3-i becsöngetésre. Összeállításunkban elárulják, náluk hogyan töltik a nyári szünidő utolsó napjait.
  • Szerző: Ripost

Czippán Anett

Hétfőn kezdi az iskolát Czippán Anett nagyobbik fia, Olivér, a műsorvezető pedig már megtalálta a legmegfelelőbb tanintézményt az elkövetkezendő évekre.

„Olyan iskolát választottunk Olivérnek, ahol kiemelkedő hangsúlyt fektetnek arra, hogy a szülő, a pedagógus és a gyermek nagyon jó kapcsolatban legyen egymással, illetve, hogy a légkör családias legyen. Fontosnak tartottuk azt is, hogy intenzív legyen az angol nyelv oktatása, illetve, hogy játékos módon tanítsák a gyerekeket” – mondta el Anett, akinek megnyugvás, hogy a kisfia már nagyon várja az iskolát, sőt, magától elkezdte tanulni a betűket is, és már a tanszereket is beszerezték.

Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa és gyermekei izgalmas év előtt állnak, hiszen a műsorvezető fia, Benedek idén kezdi a gimnáziumot, Tamarának pedig hatodik osztályosként az elkövetkezendő időszak az általános iskola búcsúztatásáról és a felvételiről szól majd.

"A gyermekeim kitűnő tanulók, így nálunk nem okoz gondot az iskolakezdés, szeretnek suliba járni. A szükséges tanszereket is megvásároltuk már, Tamarával pedig megbeszéltük, hogy majd akkor kap új iskolatáskát és tolltartót, amikor jövőre gimnáziumba megy" - mondta el a %%-nak a műsorvezető, aki a készülődésből bőségesen kiveszi a részét.

"A könyvek, füzetek bekötése az én feladatom. A gyerekek választották ki, hogy milyen borítókat és vignettát szeretnének, én pedig gondoskodom arról, hogy az évkezdésre szép rendben legyenek a tanszereik" - fogalmazott Zsuzsa.

Völgyesi Gabi

A Unique énekesnőjének az életében új fejezet kezdődik, hiszen nagyobbik fia, a 2012-ben született Martin első osztályos lesz.

A kisfiú rendkívül értelmes gyerek, sőt, kortársait megelőzte, ugyanis már írni, olvasni és számolni is tud, ráadásul az iskolát is nagyon várja. A család a szeptember 3-i iskolakezdés előtt úgynevezett nyílt napokon vesz részt, amelyen Martin megismerheti a tanító néniket és a leendő osztálytársait.

"Martin kíváncsi gyerek, izgatott az iskolakezdés miatt. A tanévnyitó előtt lesz két nap, amikor a szülőkkel és a gyerekekkel együtt kétszer három órában bemegyünk az iskolába, feldíszítjük a tantermet, és elővesszük a már megvásárolt tanszereket. Ez egy nagyon szuper ráhangolódás az elkövetkezendő évekre" - fogalmazott az énekesnő.

Judy

Elrepült az idő, a Groovehouse énekesnőjének lánya, Maja idén megy első osztályba! Judy a %%-nak elmondta, kislánya várja az iskolakezdést, de egyelőre még nincs teljesen tisztában azzal, hogy most egy vadonatúj fejezet kezdődik az életében.

"Maja nagyon szeret mozogni, rendkívül aktív gyerek, szóval egyelőre nehéz elképzelnem, hogy végigüli az órákat majd a padban" - kezdte a %RIPOST%-nak nevetve Judy, aki úgy látja, lánya sok tulajdonságában hasonlít rá.

"Nagyon jó a kézügyessége, szereti a kreatív dolgokat, ezzel együtt pedig képes egyszerre többfelé összpontosítani. Azzal szerintem nem lesz gond, hogy beilleszkedjen az osztályába, mert ő egy igazi vezéregyéniség, szeret barátkozni" - fogalmazott Judy, aki már hetekkel ezelőtt megvásárolta a tanszereket.

"Már minden készen áll a hétfői évnyitóra. Most éppen Maja szobáját rendezzük át, hiszen most már az íróasztalnak is helyet kell kapnia a kis birodalmában" - mondta el az énekesnő.