HŰHA

Be­csön­get­tek, így ké­szül­nek a su­lira a ma­gyar sztá­rok és gyer­me­keik!

Az is­ko­la­kez­dés nem­csak a gyer­me­kek, de szü­leik szá­mára is iz­gal­mas idő­szak. Főleg, ami­kor egy lurkó éle­té­ben elő­ször lépi át az is­kola kü­szö­bét! Ma­gyar sztár­ja­ink, csak­úgy, mint az át­la­gos szü­lők, lá­za­san ké­szül­nek a szep­tem­ber 3-i be­csön­ge­tésre. Össze­ál­lí­tá­sunk­ban el­árul­ják, náluk ho­gyan töl­tik a nyári szün­idő utolsó nap­jait.

Czippán Anett

Hétfőn kezdi az iskolát Czippán Anett nagyobbik fia, Olivér, a műsorvezető pedig már megtalálta a legmegfelelőbb tanintézményt az elkövetkezendő évekre.

Fotó: Markovics Gábor
EZT OLVASTAD MÁR?

„Olyan iskolát választottunk Olivérnek, ahol kiemelkedő hangsúlyt fektetnek arra, hogy a szülő, a pedagógus és a gyermek nagyon jó kapcsolatban legyen egymással, illetve, hogy a légkör családias legyen. Fontosnak tartottuk azt is, hogy intenzív legyen az angol nyelv oktatása, illetve, hogy játékos módon tanítsák a gyerekeket” – mondta el Anett, akinek megnyugvás, hogy a kisfia már nagyon várja az iskolát, sőt, magától elkezdte tanulni a betűket is, és már a tanszereket is beszerezték.

Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa és gyermekei izgalmas év előtt állnak, hiszen a műsorvezető fia, Benedek idén kezdi a gimnáziumot, Tamarának pedig hatodik osztályosként az elkövetkezendő időszak az általános iskola búcsúztatásáról és a felvételiről szól majd.

Fotó: Markovics Gábor

"A gyermekeim kitűnő tanulók, így nálunk nem okoz gondot az iskolakezdés, szeretnek suliba járni. A szükséges tanszereket is megvásároltuk már, Tamarával pedig megbeszéltük, hogy majd akkor kap új iskolatáskát és tolltartót, amikor jövőre gimnáziumba megy" - mondta el a -nak a műsorvezető, aki a készülődésből bőségesen kiveszi a részét.

"A könyvek, füzetek bekötése az én feladatom. A gyerekek választották ki, hogy milyen borítókat és vignettát szeretnének, én pedig gondoskodom arról, hogy az évkezdésre szép rendben legyenek a tanszereik" - fogalmazott Zsuzsa.

Völgyesi Gabi

A Unique énekesnőjének az életében új fejezet kezdődik, hiszen nagyobbik fia, a 2012-ben született Martin első osztályos lesz.

Eközben a címlapon
Fotó: Markovics Gábor

A kisfiú rendkívül értelmes gyerek, sőt, kortársait megelőzte, ugyanis már írni, olvasni és számolni is tud, ráadásul az iskolát is nagyon várja. A család a szeptember 3-i iskolakezdés előtt úgynevezett nyílt napokon vesz részt, amelyen Martin megismerheti a tanító néniket és a leendő osztálytársait.

"Martin kíváncsi gyerek, izgatott az iskolakezdés miatt. A tanévnyitó előtt lesz két nap, amikor a szülőkkel és a gyerekekkel együtt kétszer három órában bemegyünk az iskolába, feldíszítjük a tantermet, és elővesszük a már megvásárolt tanszereket. Ez egy nagyon szuper ráhangolódás az elkövetkezendő évekre" - fogalmazott az énekesnő.

Judy

Elrepült az idő, a Groovehouse énekesnőjének lánya, Maja idén megy első osztályba! Judy a -nak elmondta, kislánya várja az iskolakezdést, de egyelőre még nincs teljesen tisztában azzal, hogy most egy vadonatúj fejezet kezdődik az életében.

Fotó: Markovics Gábor

"Maja nagyon szeret mozogni, rendkívül aktív gyerek, szóval egyelőre nehéz elképzelnem, hogy végigüli az órákat majd a padban" - kezdte a -nak nevetve Judy, aki úgy látja, lánya sok tulajdonságában hasonlít rá.

"Nagyon jó a kézügyessége, szereti a kreatív dolgokat, ezzel együtt pedig képes egyszerre többfelé összpontosítani. Azzal szerintem nem lesz gond, hogy beilleszkedjen az osztályába, mert ő egy igazi vezéregyéniség, szeret barátkozni" - fogalmazott Judy, aki már hetekkel ezelőtt megvásárolta a tanszereket.

"Már minden készen áll a hétfői évnyitóra. Most éppen Maja szobáját rendezzük át, hiszen most már az íróasztalnak is helyet kell kapnia a kis birodalmában" - mondta el az énekesnő.