HŰHA

Meg­rázó hír jött: Ön­gyil­kos lett a Ter­mi­ná­tor sztárja, ezt üzente

A szí­nész több sztárt is zak­la­tott, végül ő maga val­lotta be, hogy rossz em­ber­nek érzi magát, de már nem le­he­tett se­gí­teni rajta.
  • Szerző: Ripost

A 42 éves Isaac Kappy, akiről korábban kiderült, hogy zaklatta Paris Jacksont, hétfőn levetette magát egy hídról Arizonában. A Thor és a Terminátor című filmek színészét több járókelő is megpróbálta lefogni, de a beszámolók szerint kitépte magát a kezükből és a mélybe ugrott. A színész azonnal szörnyethalt - írja a Mirror.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kappy ugyan több sikeres filmben is feltűnt, tavaly mégis arról lett hírhedt, hogy Paris Jacksont megfojtogatta egy partin, a modellt testőrei védték meg.

A színész egyébként öngyilkossága előtt közzétett egy üzenetet Instagramon, amiből sejthető volt, hogy mire készül. Azt írta, hogy rengeteg embert elárult, köztük felsorolta például Donald Trumpot, de Jézust is.

Nem voltam jó fiú

– írta vallomásában, amelyben azt is közölte, hogy korábban drogot árult, adót csalt, adósságot halmozott fel, cigivel égette a saját bőrét, kábítószerezett és ivott is. A bejegyzésnek mégis a vége volt a leghátborzongatóbb:

A leckét én magam túl későn tanultam meg, de titeket még inspirálhat. Az időm hátralévő részét vezekléssel töltöm a Földön.

Beware the man that has nothing to lose, for he has nothing to protect.

Isaac Kappy (@isaackappy) által megosztott bejegyzés,