SHOWBIZ

Rosszul si­ke­rült a rob­ban­tás a James Bond for­ga­tá­sán, sé­rült is van

A mun­kát azon­nal le­ál­lí­tot­ták, mi­u­tán az irá­nyí­tott rob­ban­tás hi­bá­san si­ke­rült. Rá­adá­sul nem is ez az első bal­eset a for­ga­tá­son.
  • Szerző: Ripost

Egy stábtag megsérült, a díszlet pedig megrongálódott a Bond 25 forgatásán egy robbanás következtében, a felvételeket azonnal leállították. A kontrollált robbanás komolyabb károkat okozott a Pinewood Studios buckinghamshire-i stúdiójában, ahol a filmszériát készítik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A gyártók Twitteren közzétett tájékoztatása szerint a stúdióban dolgozó munkatársak közül senkinek nem esett baja, de egy kint tartózkodó stábtag könnyebb sérüléseket szenvedett. A kaszkadőrt egy elszabaduló tűzgömb súrolta a Daily Mail információi szerint.

A The Sun úgy tudja, hogy három robbanást is lehetett hallani, ez pedig főként a tetőszerkezetben és a falpanelekben tett kárt.

Daniel Craig, a film főszereplője múlt hónapban forgatás közben bokasérülést szenvedett Jamaicában, ezért az 51 éves színészt meg is kellett műteni, és két hét rehabilitációra is szüksége volt.

Az egyelőre cím nélküli filmet, ha minden jól megy, 2020. április 8-án mutatják majd be a mozikban az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában és Franciaországban.