TÜZELŐÁLLÁS

Aljas tá­ma­dás a ma­gyar fo­ci­klub ellen

Re­me­kel­nek a pá­lyán, mégis bosszan­kod­hat­nak. Csá­bító sze­rető rek­lá­mozza magát a szur­ko­lók­nak.
  • Szerző: vav

Kispesten most minden szép és jó - gondolná az ember, hiszen a Budapest Honvéd bravúros teljesítménnyel vezeti az NB I-es labdarúgó-bajnokságot. Vasárnap estefelé mégis bosszankodhattak a klub kommunikációs munkatársai. Ismeretlenek feltörték a Honvéd hivatalos Instagram-oldalát.

"Tisztelt Szurkolóink!

A Budapest Honvéd FC hivatalos Instagram-oldalát feltörték, vélhetően hackertámadásról van szó. Az ügyet jelentettük az alkalmazás tulajdonosainak. Az elmúlt órákban kikerült felvételekért nem tudjuk vállalni a felelősséget és ez addig lesz így, ameddig nem oldódik meg a probléma. Amint ez bekövetkezik, azonnal jelezzük drukkereinknek. Mindenkinek köszönjük a megértését, és bár nem tehetünk róla, a kellemetlenségekért elnézést kérünk."

- olvasható a klub közleményében.

Koszta, Eppel és Lanzafame képei után jöttek a csajok
Koszta, Eppel és Lanzafame képei után jöttek a csajok

A játékosok, szurkolók fotói helyett a hekkerek gyors egymásutánban feltöltöttek 9 képet egy lengén öltözött hölgyeményről.

A belépési jelszó után az egy éve működő oldal nevét is gyorsan megváltoztatták. A Honvédra már csak a "sportcsapat" kategória, és a kispesti székhely emlékeztet. Persze a felajánlkozó "csábító szerető" aligha a Puskás Ferenc utcában várja a kuncsaftjait...

Eközben a címlapon

Azóta egy óceániai sziget, Palau domainnevén regisztrált internetes linket hirdetnek. A magyar klubtól elhalászott követők sorra iratkoznak le az oldalról, de többen - közöttük a Honvéd jelenlegi és korábbi játékosai is - talán poénból lájkoltak néhány pikáns fotót.

Akik mégis maradnának a kispesti focival kapcsolatos tartalmaknál, megtalálják az újonnan létrehozott Instagram-kluboldalt, immár bphonvedfc néven.