ÉLETMÓDI

Induljon útjára a gyönyör, itt egy kis segítség!

Kipróbálnád, milyen nyuszilánynak lenni? Egy kis fûszer, és máris más irányt vesz a szexuális életed!
  • Szerző: S.M.

A jelmezesdi nemcsak gyerekkorban jó móka, a szexet is elképesztően fel tudja dobni egy kis szerepjáték! A szexi jelmezek hívei így mesélnek arról, hogy miért szeretnek más bőrbe bújni: 

 

Tudom, hogy a fiúm is imádja a latex cuccokat, ezért amikor buliba készültünk, ezt a szettet vettem fel. Olyan szexcsata kerekedett belőle, hogy a buliba már nem is jutottunk el! 

 

Aznap este a barátom nem érezte túl jól magát, nekem viszont túl nagy kedvem volt a szexhez ahhoz, hogy annyiban hagyjam. Amikor elé perdültem ebben a szerelésben, nem kellett sokáig gyógyítgatni! 

 

A hagyományos tojásfestés és locsolkodás valahogy nem az én világom, ezért idén húsvétra valami mást találtam ki. Az ünnep mindkét napját a hálószobában töltöttük! 

 

A barátom már többször szólított rossz kislánynak az ágyban. Jól sejtettem, hogy ettől a ruhától el fogja veszíteni az eszét! 

 

A barátnőm nagyon nevetett, amikor először meglátott ebben a cuccban. Aztán egyre többször kérte, hogy vegyem fel... Mostanra napközben cseten küldjük egymásnak, hogy mi legyen az aznapi játék - és alig várjuk, hogy hazaérjünk! 

 

Mindig is izgatott, ha én uralkodtam az ágyban! Amióta a barátom ezzel a ruhával állított haza, egyre vadabb és érzékibb vágyainkat valósítjuk meg, és egyikőnk se volt még soha ilyen boldog! 

 

El sem tudtam képzelni, hogy a bőr érintése ennyire szexi lehet! Van, hogy az alsóneműt napközben is viselem az irodai kosztüm alatt - ilyenkor egész nap forr a vérem! 

 

Az ölébe ültetett és elmesélte, hogy milyen jó kislány voltam, ezért hozott nekem ajándékot... ilyen nagy és kemény meglepetést tényleg sose kaptam még!  :) 

Ha azt szeretném, hogy csak rám figyeljen, ebben a szettben szolgálom fel a vacsorát. Az ágyig általában már el sem jutunk, viszont a konyha minden lehetséges pontján szeretkeztünk már! 

Tudtam róla, hogy szereti a különleges fehérneműket, de amikor ezt meglátta, egy új világ nyílt ki előtte! Sokkal bátrabban kísérletezünk más játékokkal is, és nem tudok vele betelni! 

 

Tudtam, hogy valamikor napközben haza fog ugrani, és mondtam neki, hogy takarítani fogok. Csak azt nem, hogy miben! Természetesen azonnal lemondta a többi megbeszélését, és azóta sokkal gyakrabban látom napközben is! 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?