BIZARR

Íme a világ leg­meg­döb­ben­tőbb gye­rek­já­té­kai! Ettől ki­térsz a hi­ted­ből

Döb­ben­ten ál­lunk a fotók előtt. Nem ért­jük, ho­gyan ké­szít­het ilyen já­té­ko­kat bárki is. Te sem fogsz hinni a sze­med­nek.
címkék:

Neked milyen kép villan be, ha gyerekjátékokra gondolsz? Kisvasút? Plüssmaci? Cuki baba? Valószínű, hogy valami hasonló kedvesség, a tervezők azonban gyakran nem elégednek meg ennyivel. Sokkal érdekesebb és izgalmasabb dolgokat akarnak a piacra dobni, elvégre, különlegeset alkotni megéri. Vagy mégsem?

1. Terhes baba

Persze, jó dolog, ha a kicsinek játékosan tudjuk elmondani, hogyan születik a kisbaba, miként néz ki az anyuka pocakjában. De mennyire szürreális látvány ez a játék...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

2. Hasba döfött hercegnő

Nem tudjuk, mit ártott ez a hercegnő, királylány vagy egyszerűen csak kislány, amiért az unikornis ennyire kegyetlenül elbánt vele.

3. Szőrös baba

Nos, ez nem csak simán szőrös baba, de egyúttal borotválható is! De a vádlija vajon miért ennyire szőrös? És mik azok a pamacsok a fenekén? És egyáltalán mi volt ezzel az egésszel a cél?

4. Torzszülöttek riogatásra

Egyáltalán nem örülnénk neki, ha a kicsi kedvenc alvótársa egy ilyen eltorzult förmedvény lenne. Még mi is frászt kapnánk tőle, nemhogy a gyerek.

5. Anatómia kezdőknek

Vitán felül nagyon hasznos, ha az érdeklődő gyerek megnézi, melyik szerve nagyjából merre van. És az ötlet is klassz. Ettől még elfogja az embert valami furcsa érzés, ha meglátja ezt a babát.

Eközben a címlapon

6. Értelmezhetetlen vérengzés

Akárhogy nézzük, nem jövünk rá, hogy ez mégis micsoda. A csövek vajon az erek, melyekben a vér folyik? Szuper. De a baba feje azért levehető, hogy gyakoroljuk rajta a szorítókötést? Vagy tulajdonképpen mi volt itt a zseniális ötlet?

7. Undor-kocsi kicsiknek

Ez a lábbal hajtható járgány tuti, hogy sok gyerek kedvence. Csak könyörgünk, a lakásba ne kelljen behozni. Különben is, miért kellene egy szörny agyában helyet foglalnia egy kétévesnek?

címkék: