OTTHONKA

Íme a világ leg­drá­gább vi­rág­csokra, ilyet még nem lát­tál!

Hi­he­tet­len mi­csoda csok­rot al­kot­tak a ter­ve­zők. Exk­lu­zív, spe­ci­á­lis vi­rá­go­kat kö­töt­tek egybe, me­lyek mind a sze­rel­met szim­bo­li­zál­ják. A lát­vány ma­gáért be­szél, hát még ha ap­rán­ként meg­né­zed!

Egy tartósított virágokat forgalmazó cég tervezői alkották meg ezt a méregdrága műalkotást, az árcédulán pedig £ 20,000 GBP szerepel, vagyis körülbelül 7,2 millió forintot kellene érte fizetnünk, ha haza szeretnénk vinni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A kreációt a Cullinan Diamond inspirálta,  vagyis egy hatalmas drágakő, amely II. Erzsébet királynő koronáját díszíti. A csokor nem kevesebb, mint 100 speciálisan tartósított virágot tartalmaz, köztük hat szál rózsát 24 karátos arany bevonattal.

A kompozícióba ezen kívül egy kézzel készített, szív formájú rózsát is elhelyeztek, melyhez Equadorból hoztak egy "Juiet Rose" nevű, nagyon ritka, kettős szirmú virágot.

A csokor tervezője szerint ez az ajándék 3-5 évig is kitart, de akár egy üvegbe helyezve örökre díszítheti az otthonunkat. Megalkotásának célja az igaz szerelem exkluzív megjelenítése volt, felhasználva a világ legkülönbözőbb tájairól származó, legritkább rózsákat, virágokat.  A kérdés már csak az, vajon ki veszi meg, és kinek fogja ajándékozni a világ legdrágább csokrát.

Eközben a címlapon