ÉLETMÓDI

Íme, a tudományos magyarázat: Ettől lesz eszelősen szexi a nő

A nők érzékisége eredendően ösztöneikből fakad, azonban nem mindenki tud ezekkel a képességekkel élni. Mutatjuk, miként aktivizáld erotikus csáberődet, hogy utána élvezhesd a kiváltott hatást!

A szexuális kisugárzás hatalmas vonzerő - viszont semmi köze a szépséghez. Rengeteg példát találhatsz mind a környezetedben, mind a sztárok körében, amikor egy átlagosnak mondott külsővel rendelkező nőre - úgymond - tapadnak a férfiak.

A szexuális vonzerő titka nem más, mint a belülről jövő sugárzás, amikor az illető elhiszi magáról, hogy ő vonzó és ez a kisugárzás dönt le mindenkit a lábáról körülötte.

Azonban vannak apró trükkök, amivel ez a vonzerő és érzékiség könnyedén előhívható, úgyhogy nem árt, ha az alábbiakra te is nagyobb figyelmet szentelsz a mindennapok során.

Íme, az érzékiség listája 9 pontban:

1. Mosoly

A mosoly a másik szemében ösztönzi az agy azon érzékszervi részét, mely a jutalomhoz kapcsolódik, és olyan üzenetet közvetítesz a másik felé, hogy elérhető vagy, olyan, akivel komfortosan érezheti magát. Fontos, hogy a mosoly őszintén, belülről jöjjön, hiszen ha belül kétségeid vannak, azt a partner receptorai is azonnal veszik.

2. A piros szín előnye

Bebizonyították, hogy a piros szín előnyösen javítja a vonzerőt a férfiak számára. Nem kell szűk piros miniruhára gondolnod, elég csak egy érzéki vörös rúzst  felkenned a megfelelő alkalomra és máris beindul a férfi fantáziája.

A piros az állatvilágban is nagy szerepet játszik. A főemlősöknél is megfigyelték, hogy mielőtt alsó részükkel összekapcsolódnának, az élénkvörös színűvé változik, ezzel azt sugallja az egyed, hogy készen áll az aktusra.

Lapozz a folytatáshoz!


3. Hosszú, egészséges haj

A hosszú, fényes és dúsabb haj az egészséget és a termékenységet jelképezi a férfiak számára, ellentétben a zsíros hatású, rendetlen vagy aszimmetrikussal, melyet a férfi nem kapcsol a vonzó női tulajdonságokhoz.

Természetesen egy rövidebb haj is lehet nagyon vonzó, nem kell kétségbe esni annak sem, akit a természet nem áldott meg bőséges hajkoronával. Ami a lényeg, hogy egészségesnek hasson és az archoz tökéletesen illeszkedjen.

4. Szórakozás a barátnőkkel

A nők vonzóbbá válnak, ha csoportban kerülnek bemutatásra, ennek oka az, hogy amikor többen vagytok, a magabiztosságod is megnő. A férfiaknak is jobban tetszik, ha olyanokkal vagy körülvéve, akik veled egyneműek.

5. Szimmetria

A férfiak azt a testet és arcot részesítik előnyben, amely szimmetrikusnak, illetve arányosnak néz ki. Az a tudományos nézet áll emögött, hogy a lehető legnagyobb szimmetriával rendelkező személy nagyobb genetikai állóképességgel rendelkezik, mely szintén az utódok egészséges fejlődésében játszik szerepet. A férfiaknak pedig ösztönösen felkelti a figyelmét.

A YouTube-on rengeteg sminkelési ötletet találhatsz, hogyan varázsolhatsz természetesen szimmetrikus arcot, hiszen a világosítók, korrektorok és alapozók segítségével kiemelheted az erősségeidet és csökkenthetsz néhány természet adta "hibát" az arcodon. A lényeg itt is a természetességen van!

Lapozz a folytatáshoz!


6. A testbeszéd ereje

Ha imitálod partnered testbeszédét, azt fogja üzenni számára, hogy hasonlóak vagytok és minden szinten kapcsolódtok egymáshoz.

7. Lágyan érzéki hang

A picit élesebb hangú nők mindig fiatalabbnak és törékenynek tűnnek a férfiak számára, amit sokan vonzónak találnak, hiszen nekik van szükségük arra, hogy megvédjék és biztonságban tudják a gyenge nőt. Gondolj csak Minnie egér vagy Marilyn Monroe hangjára!

8. Hasonlóságok

A kutatások szerint azok a párok maradnak tartósan együtt, akik többnyire hasonlítanak egymásra - vagyis akiket párjuk fizikailag is önmagukra emlékezteti. A partnerekkel való hasonló genetika nagyon fontos szerepet játszik a hosszú és sikeres kapcsolat fenntartásában.

9. Csábító domborulatok

Köztudott, hogy a vékony derékkal és szélesebb csípővel rendelkező nők sokkal vonzóbbak a férfiak számára, ugyanis beindítja az utódlás gondolatát anélkül, hogy ez tudatosulna a férfiban.

Nem minden férfi kedveli a széles csípőt, vagy a húsosabb combokat, azonban arányaiban nézve még mindig inkább a domborulatokkal rendelkező nőket részesíti előnyben a döntő többség.